שלום, אני חדש

roi19881

New member
שלום, אני חדש ../images/Emo13.gif

שמי רועי, בן 18. מעריץ גדול של פינק פלויד ודיויד גילמור בפרט
מקווה שתקבלו אותי יפה

holo

New member
מה פתאום, לך מפה.

אתה לא יודע שהאנשים פה חושבים שווטרס יותר חתיך מגילמור??? אבל אני בכל זאת אקבל אותך יפה כי אני בחור נחמד
. אז ברוך הבא לפורום, ואל תתן לשרשור ה"מי יותר חתיך" להטעות אותך לגבינו.

roi19881

New member
חברים קיבלתי ספר של פינק פלויד../images/Emo13.gif

אממ.. ספר עם מלא כתבות ותמונות על פינק פלויד משנת 1965 עד 1980 משהו יפה. מישהו מכיר? סרקתי את כריכת הספר למי שרוצה

שלום רועי ../images/Emo24.gif

וברוך בואך לפורום
הספר שקיבלת הוא A Visual Documentary של (בארי) מיילס. זה היה אחד הספרים הראשונים שיצאו על הפלויד, והוא נחשב לספר טוב. מיילס הוציא עוד ספר אחד על הפלויד, וספר נוסף שלו, על שנותיה הראשונות של הלהקה, עומד לצאת בקרוב.

flowerboy69

New member
מעניין!

העטיפה הזו שייכת לגרסה הראשונה של הספר שייצאה בתחילת שנות ה80.מאז הספר ייצא מחדש ולי יש אותו גם כשהוא מעודכן עד לשנת 95.ספר טוב.חבל שספרי הפלויד לא ככ זמינים בארץ אחרת היה הרבה יותר מידע נגיש.חבל גם שכמה ספרים באמת טובים כבר לא מיוצרים כמו הספר another brick in the wall המפרש את מילות שירי הפלויד וספר בשם pink floyd שהוא ספר גדול ויפה עם תמונות וכתבות והרבה דברים טובים.כל זה כבר לא זמין.:(

roi19881

New member
שליחי הבלוז

מישהו מכיר אותם? למי שלא.. להקה שעושה ערבי מחווה לפינק פלויד, לז זפלין, דיפ פרפל ועוד.. אני רוצה ללכת להופעה שלהם החודש, אמרו לי ששווה להיות בהופעה כשהם עושים קאברים לפינק פלויד. מישהו מצטרף?

למעלה