חדשה כאן וואו לא ידעתי שיש להם פורום בתפוז וואו איזה ענק אני רעות בת 17 מנתניה
T TOUSH New member 5/12/05 #1 חדשה כאן../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif וואו לא ידעתי שיש להם פורום בתפוז וואו איזה ענק אני רעות בת 17 מנתניה
חדשה כאן../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif וואו לא ידעתי שיש להם פורום בתפוז וואו איזה ענק אני רעות בת 17 מנתניה
ב ברווש הנסיכה New member 6/12/05 #6 שלוםם לכולםם אהלןןן אנשיםםם ואיי פול זמןן לאא ההיתיי בפורוםם אבלל עכשיוו אניי יחזורר בטחח אתםם לאא ממש זוכרים אותיי אבלל בקטנהה חעחע
שלוםם לכולםם אהלןןן אנשיםםם ואיי פול זמןן לאא ההיתיי בפורוםם אבלל עכשיוו אניי יחזורר בטחח אתםם לאא ממש זוכרים אותיי אבלל בקטנהה חעחע
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 7/12/05 #14 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני לירון:]] התמכרות נעימה!
D Dark Force New member 9/12/05 #16 אהלן דנה../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה| תורידי נעליים, תתרווחי נכנסת לפורום נוסטלגי אני שיר, ואני בן 16
אהלן דנה../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה| תורידי נעליים, תתרווחי נכנסת לפורום נוסטלגי אני שיר, ואני בן 16
נ נאאאטלי New member 6/12/05 #5 ברוכה הבאה רעות../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif אני זוכרתותך מפורומירי מירי