שלוםםםםםםםםםםםםםםםםם ברוך הבאה והשתלבות נעימה..אני בתאל בת 12 מעפולה...
ל לינקנית New member 26/4/05 #17 שלוםםםםםםםםםםםםםםםםם ברוך הבאה והשתלבות נעימה..אני בתאל בת 12 מעפולה...
I Ill Fame New member 26/4/05 #23 ברוך הבא ../images/Emo13.gif רק בגלל שאתה מעריץ של אמ', נוותר לך על הקטע עם סמארה
B bLAck hALo New member 28/4/05 #30 ברוך המגיע רוי../images/Emo140.gif אני הילה.. אל דאגה אתה כבר משולב
R Ro¥aL New member 29/4/05 #33 תודה הילה../images/Emo13.gif)))))) אני כבר משולב? מתי הספקתי? לא כתבתי הרבה הרבה הודעות
G galileho New member 29/4/05 #34 אתה מיוחד ^^ ../images/Emo26.gif השתלבת מהר בלי הרבה הודעות סתם...לא כל כך קשה להשתלב פה כולם מאוד נחמדים <*מתחנפת*>
אתה מיוחד ^^ ../images/Emo26.gif השתלבת מהר בלי הרבה הודעות סתם...לא כל כך קשה להשתלב פה כולם מאוד נחמדים <*מתחנפת*>
G galileho New member 29/4/05 #36 יאללה חפלה ../images/Emo70.gif מי עוד מצטרף להתחנפות יש לי עוד התחנפות יש לך קומונה מעולללה (אבל זה לא התחנפות באמת יש לך קומונה מעולה ) ואתה מוכשר כל הסירטונים שלך על סמארה זה ממש מאאגניב
יאללה חפלה ../images/Emo70.gif מי עוד מצטרף להתחנפות יש לי עוד התחנפות יש לך קומונה מעולללה (אבל זה לא התחנפות באמת יש לך קומונה מעולה ) ואתה מוכשר כל הסירטונים שלך על סמארה זה ממש מאאגניב