שלום אני חדש

Ro¥aL

New member
שלום אני חדש../images/Emo13.gif

וואי איך אני שמח שמצאתי ת'פורום הזה! בזמן האחרון התחלתי לשמוע פול את אנסטסיה אני ואחי ממש מתים עליה כל הזמן אני שומע שירים שלה! הכי אהבתי את I Do! וזהו.. מקווה להשתלב
רוי (15 מירושלים) נ.ב. אני היחיד שחושב ששיר של אנסטסיה עם לינקין פארק יכול לצאת גדול?!

NoWords

New member
ברוך הבא לפורום! ../images/Emo24.gif

אני נעמה, נעים מאוד. ואנסטסיה עם לינקין פארק? וואי אף פעם לא חשבתי על זה. יכול לצאת משהו באמת יפה.. הקול שלה יכול להשתלב איתם יפה.

מישהי 111

New member
ברוך הבא!

תקשיב, היא יכגולה לצאת מדהים עם כל להקה/זמר/ת שרק תרצה... היא מדהימה וזה מה שמייחד אותה. תישאר פה.. אל תעזוב כ"כ מהר!

Ro¥aL

New member
נעים מאוד נעמה../images/Emo13.gif

לידידה מאוד טובה שלי קוראים נעמה
לינקין ואנסטסיה יצא פיצוצי לפי דעתי! זה בסגון I Do וSaeasons Change, לא?

Ro¥aL

New member
הוא ממש יפה

כל ערב אני יוצא עם אחי לריצה מסביב לשכונה, ואני שומע את זה בריצה וכל פעם שהיא מגיעה לוליום גבוה אני נותן מזה ספרינט כפרה עליה

NoWords

New member
חחח גם אני עושה ככה

כשיש קטע מהיר או צעקה בשיר אני רצה מהר יותר זה נותן כזה פוש להמשיך

FreakOfNature

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

שיר עם לינקין פארק יכול להישמע מעולה, אבל עם כבר לפי דעתי היא צריכה לעשות שיר עם ה- Black Eyed Peas.

FreakOfNature

New member
אנסטסיה גם לא נחשבת רוק

היא פופיסטית לגמרי, עם נגיעות של רוק פה ושם, ושיר רוק אחד שחבל"ז.

מישהי 111

New member
לא...

דיברתי על זה שהבחור החדש לפי מה שהבנתי נורא אוהב רוק ולינקין פארק היא להקת רוק ובלאק אייד פיז הם לא... ודבר שני.. יש לה כמה שירי רוק... ולא אחד!

Ro¥aL

New member
תודההה

בלק אייד המממממ גם יכול לצאת מעולה!! שמעת את דונט פאנק מיי הארט? או משהו כזה שיר חביב

מישהי 111

New member
השיר החדש?

יותר מדיי! כל 10 שניות בערך שמים אותו.. ת'אמת? הבת שם היא ממש פצצה, אבל בקליפ החאורן היא נראית מבוגרת באיזה 20 שנה ולא נראית טוב בכלל... וכן, באמת שילוב טוב... אין, אנסטסיה משתלבת עם כל דבר.

adii1201

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

הייי תגיד מאיפה בירושלים? גמני משם!

למעלה