שלום אני חדש... ואני לומד בהרצליה אצל syco...
S Sou Capoeira New member 21/1/04 #1 שלום אני חדש...../images/Emo13.gif ואני לומד בהרצליה אצל syco...
J jennie 00 New member 21/1/04 #2 שלום שלום וברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ג'ני נעים מאוד ואני לומדת אצל תמר(קרקרה) תספר קצת על עצמך.. כמה שנים אתה מתאמן איך התחלת מה הכינוי שלך
שלום שלום וברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ג'ני נעים מאוד ואני לומדת אצל תמר(קרקרה) תספר קצת על עצמך.. כמה שנים אתה מתאמן איך התחלת מה הכינוי שלך
S Sou Capoeira New member 21/1/04 #3 אוקי...../images/Emo13.gif אני לומד ככה.. חצי שנה... סתם חברים שלי לקחו אותי... בגלל שאמרתי להם שאני מחפס משהו ספורטיבי... כרגע אין לי קינוי....
אוקי...../images/Emo13.gif אני לומד ככה.. חצי שנה... סתם חברים שלי לקחו אותי... בגלל שאמרתי להם שאני מחפס משהו ספורטיבי... כרגע אין לי קינוי....
J jennie 00 New member 21/1/04 #5 סבבה../images/Emo45.gif בואנה למי שלא מכיר את הקבומה של סייקו לא יודע מה הוא מפסידהם באו פעם אחת לאימון שלנו היה ממש ממש כיפ
סבבה../images/Emo45.gif בואנה למי שלא מכיר את הקבומה של סייקו לא יודע מה הוא מפסידהם באו פעם אחת לאימון שלנו היה ממש ממש כיפ
M MerlinTheWizard New member 21/1/04 #4 ברוך הבא!!! מאיזו קבוצה אתה? ד"א אגב אני אבירם מתאמן בקרוב שנתיים בקורדאו דה אורו אצל ג'יני בראשון לציון.
ברוך הבא!!! מאיזו קבוצה אתה? ד"א אגב אני אבירם מתאמן בקרוב שנתיים בקורדאו דה אורו אצל ג'יני בראשון לציון.