שלום אני חדש + שאלה

poke2

New member
שלום אני חדש + שאלה

יש לי את המשחק סילבר ב gameboi. אני לא מצליח לעבור כמה מקומות אז יש לי כמה שאלות 1) איך מזיזים את המערבולת? [בדרך למכון ה 7-איפה שהאי] 2) באיזה רמה דרגונייר מתפתח ל דרגונייט 3) איך הורסים את האבנים הסדוקות [שליד המכון ה 7] 4) ניצחתי את כל המכונות [מכון ברבים] ואני לא יודע מה לעשות. הלכתי להביא משהו במערה שליד המכון של הדרקונים, אבל יש שם מערבולת שאני לא יודע איך לעבור אותה. יש לי: דרגונייר רמה 41 רמה שלישית של סינדקוויל רמה 49 גרידוס זוהר רמה 42 מאצ'וק רמה 39 בלספרוט [בשביל שיוריד לי עצים בדרך] רמה 20 פלאפי [בשביל אור במערות] רמה 22 יש לכם עצות? [לקח לי הרבה זמן לכתוב את כל זה]

Thestral

New member
לפי מה שאני זוכר../images/Emo108.gif

יש מתקפה שמבטלת את המערבולת (כמו המתקפות של הקאט ואלו) אני חושב שקוראים לה ווירפול
אני בטוח שהחב'רה פה יודעים יותר טוב ממני
ברוך הבא לפורום

livnatkris

New member
אווו

דרגוניר מתפתח רק ברמה 70 אם אני לא טועה (או שזה רמה 55?)

poke2

New member
יש לי עוד שאלה [את הקודם עברתי]

אני עברתי וניצחתי את כל המכונים שיש במשחק. עכשיו אמרו לי ללכת לעיר איפה שאתה מתחיל וללכת ימינה שמה לכיוון המערות. אבל לפני זה אני רוצה לדעת: 1) כשאני הולך לבניין של או-או [לא יודע איך קוראים לו] בקיצור אחרי שאני עובר את המתחת אדמה ומגיע לבניין גבוה, יש איש שעומד על המדרגות ולא נותן לי להכנס. הוא מבקש חפץ. איפה אני משיג אותו?!?! 2) יש לי את: -המתפתח השלישי של סינדקוויל [רמה 52] -דרגונייר [רמה 48] -גרידוס [רמה 48] -מאצ'וק [רמה 40] איזה עוד 2 פוקימונים כדאי לי לשים פה? אני צריך עשב כדי שיעשה cut, ואני צריך חשמל כדי שיאיר לי את הדרך במערות. אבל הפוקימון "bellsprout" יכול לעשות גם cut וגם flash אז אני יכול לשים אותו במקום 2 פוקימונים אבל אני עדיין מעדיף שיהיה לי עוד חשמל ועוד עשב. בכל מקרה אם תגידו לי ששוה לקחת את bellsprout אז אני יאמן אותו... הוא רק רמה 22.. אז תגידו לי אם זה שווה להתאמץ או שבכלל להשאיר את זה לאיש שמפתח פוקימונים בכסף.. 3) אין לי כסף. כל המשחק אין לי כסף. איפה אפשר להשיג כסף?!?!?

תשובות../images/Emo19.gif

1.אתה צריך REINBOW WING אבל אין לי מושג איפה משיגים את זה,כי אני גיברתי איתו והוא הביא לי... 2.מגדלי הפוקימונים לא מפתחים אותם,הם רק מעלים אותם רמה,וכשהפוקימון מגיע לרמה של ההתפתחות שלו הוא פשוט ממשיך לעלות רמה,ורק כשאתה מעלה אותו רמה לבד הוא יתפתח.חוצמזה,הם עולים כסף 3.כסף משיגים מקרבות עם מאמנים או בקזינו(אבל אתה צריך לקנות מטבעות) או בקודים.....

poke2

New member
סבבה [עוד משהו]

ממ.. אני עדיין צריך כסף.. ובקשר לקזינו, יש לי משהו שנותן 9999 מטבעות אבל אני לא יודע מה לעשות אם זה.. ועוד כמה דברים.. 1) את מי כדאי לי להוסיף לקבוצה שלי?!?! יש לי את א) טריפולרן [רמה שלישית של סינדקוויל] ב) גרידוס ג) דרגונייר ד) מאצ'וק ה) לוגיה :) ו) ?????? את מי כדאי לי? 2) יש קודים שכיאילו אתה יכול לעשות שהפוקימון הבא שתראה יהיה מה שאתה תבחר ובאיזה רמה שתבחר? למשל אני רוצה זפדוס רמה 45 אז יש לזה קוד?

Thestral

New member
אני יודע שכדאי לך מאוד../images/Emo108.gif

להוסיף את לוגיה
וזאת תמונה מעולה אתה יכול לשים אותה בגלריות

זה לא משו שנותן...../images/Emo19.gif

זה COIN CASH וזה יכול לאחסן עד 9999 מטבעות,שקונים בקזינו. וכדאי לך לצרף את דרגונייר,כי הוא יכול ללמוד הרבה מתקפות,וברמה 55 הוא מתפתח

poke2

New member
תודה..עוד דבר [סורי שאני מעצבן]

1) כשנכנסתי לאחד הבניינים בעיר הכתומה, שחררתי 3 כלבים כאלה. מי הם ואיפה אני יכול להשיג אותם? 2) יש מפה של כל ה rare dandy שיש במשחק? יש לי רק 3 3) איפה אני יכול להשיג את הציפורים האגדיות? זפדוס, ועוד 2.. [לא זוכר שם] 4) תנו לי בבקשה קוד שאני יכול לבחור נגד איזה פוקימון להלחם ובאיזה רמה הוא יהיה.. [אל תדאגו..זה בשביל אימונים] בינתיים זהו. ו..תודה

OFIRB9

New member
אוקי זה קל...

1) סוויקון ראיקו ואנטי, שיחררת אותם עכשיו אתה יכול לפגוש אותם בכל מקום (הם בורחים ממקום למקום עם תחפש אותם על המפה הם כל פעם יהיו במקום אחר) ועם תפגוש אותם הם יברחו באמצא הקרב (ועם אתה שומר מאסטר בול לאחד מהם אני ממליצה על ראיקו אותו הכי קשה לתפוס) 2) יש רק שלוש נדמה לי 3) אי אפשר 4) לא אצלי כרגע

poke2

New member
איפה?

איפה יש עוד מאסטר בול? אני מקבל רק אחד בשביל ההו-הו... ואני באמת צריך קודים..אני לא מצליח לסיים את הליגה..הרמות של הפוקימונים שלי די חלשות. ואני צריך לדעת מי כדאי לי לשים בקבוצה!!!!!!!!! יש לי: התפתחות שלישית של סינדקוויל לוג'יה דרגונייר גרידוס מאצ'וק ומי עוד אני צריך?!!!!!!!!!! אני צריך פוקימון חשמל אבל תציעו לי מי כדאי!!!!!!

poke2

New member
אני שואל פעם אחרונה!

יש לי את: התפתחות שלישית של סינדקוויל לוג'יה דרגונייר גרידוס מאצ'וק ומי עוד אני צריך?!!!!!!!!!! אני צריך פוקימון חשמל אבל תציעו לי מי כדאי!!!!!!

אמממ../images/Emo19.gif

אתה צריך פוקימון ברק? היחידים שאפשר להשיג הם מגנמייט ופיצ'ו,אבל פיצ'ו רק מביצה... בשביל עוד אתה צריך לעבור את הליגה. אבל פוקימון ברק לא ממש שימושי שם....

למעלה