שלום אני חדש+שאלה

vaica

New member
שלום אני חדש+שאלה

שלום אני רואה ואן פיס כבר כמה חודשים (את האנימה) ויש לי שאלה חשובה, בסוף הרי זה יהיה ברור שלופי יימצא את הואן פיס וכנראה יהיה מלך הפירטים והשאלה שלי היא כזאת: מלך הפיראטים אמור להיות הפיראט הכי חזק לא?!, ולופי כרגע לפחות איפה שאני נמצא (פרק 107 באנימה) הוא לא מצליח לנצח את הסמוקר הזה(אגב קפטן מגניב), אז האם מלך הפיראטים אמור להיות הכי חזק או שפשוט למצוא את הואן פיס?

Noam Raby

New member
סביר להניח שלופי יהיה הכי חזק.

תמשיך לראות, כי לופי והצוות מתחזקים ומתחזקים כל סאגה. בינתים הסדרה עוד רחוקה מלהגמר, אז יש למה לצפות.

ברוך הבא D=

אין ממש כללים לקבוע, שום דבר לא ודאי בעיניין. אבל בהחלט בעיניין החוזק יש לך עוד למה לצפות ( :

Winged Serpent

New member
אני לא חושב שמלך הפיראטים הוא דוקא הכי חזק.

בעולם של וואן פיס החזקים לרוב הם אלה שאכלו מפירות השטן. אלה שלושה סוגים של פירות: לוגיה (logia, הגוף הופך לחומר כלשהו, כמו עשן אצל סמוקר או אפילו לאש במקרה של מישהו אחר שראית/תראה בקרוב), פרמסיה (paramecia, הגוף מקבל תכונה מסוימת, כמו להתמתח אצל לופי או להתפרק כמו אצל באגי), וזואן (zoan, להפוך לחיה כלשהי כמו צ'ופר או פל). בגדול הפרי הכי חזק הוא הלוגיה, שמאפשר להפוך למשהו ולכן האדם שאכל אותו כמעט בלתי פגיע. אבל לאנשים שכאלה יש נקודת תורפה שבעזרתה אפשר להביס אותם. לומר שמי שהביס אותם חזק יותר רק כי הוא גילה איך? אני לא חושב. אני כן חושב שמלך הפיראטים יהיה מישהו חזק בפני עצמו שיהיה מוקף באנשים חזקים אחרים שרוצים לתמוך בו. אבל לא הכי חזק.

ANGELUSPIKE

New member
תרשה לי לחלוק עליך

אני חושב שמלך הפיראטים הוא כן הפיראט החזק ביותר אחרת הוא לא היה מלך הפיראטים, חוץ מזה בגלל שאנחנו לא יודעים מעט כלום על רוג'ר , אנחנו לא יודעים אם היה לו כוח של פרי השטן, אני מנחש שהיה לו אחד ועוד אחד חזק, כנראה מסוג לוגיה, הסיבה שרוג'ר נתן שיהרגו אותו לו כל כך ברורה לנו אבל כנראה יש איזשהו הסבר הגיוני מאוחרי כל ההוצאה להורג שלו.

איך אתה מגדיר חזק?

שאף אחד לא יכול לנצח אותו? העולם הוא לא טורניר שמחייבים את כולם להילחם רק באחד על אחד. אז אם קבוצה של כמה אנשים תנצח אותו תגיד שזה "לא פייר" כי זה כמה על אחד? זה לא הולך ככה. נכון שמאוד חשוב שמלך הפיראטים יהיה חזק, אפילו מאוד. אבל מעצם העובדה שמדובר בפיראטים, אף אחד לא מתחייב לקרבות הוגנים, והרי אי אפשר לצפות מבן אדם אחד להיות מסוגל להביס כל כמות אנשים שתילחם נגדו. לכן, לפחות לדעתי, אי אפשר לקבוע שמלך הפיראטים יהיה "החזק ביותר" מהסיבה הפשוטה שמאוד קשה למדוד כח. נגד מישהו מסויים יהיה לאחד קל, לאחר קשה... אם מישהו מפסיד כשהוא פצוע, אתה מחשיב את זה כהפסד כי תמיד צריך לנצח, או שלא? מסובך... אני חושבת שמלך הפיראטים מאוד חזק, אבל בעיקר עם קבוצת אנשים חזקה ונאמנה מאחוריו לתמוך בו בקרבות גדולים, לחפות על רגעי חולשה וכו'. או אני אגיד אפילו יותר מזה- קבוצת האנשים, כל הצוות הסופי, כולו הוא מלך הפיראטים. המוח, הראש של הגוף המדהים הזה, יהיה בסופו של דבר נושא התואר הרשמי, כלפי חוץ. אבל בפועל, בסוף הסדרה, לופי אולי ישא בתואר הרשמי של מלך הפיראטים, אבל בלי הצוות שלו התואר יהיה חלול כי הוא לא יוכל באמת לעמוד מאחוריו ברגעי משבר. (סליחה על החפירה הקטנה, הייתי בשוונג <: )

ANGELUSPIKE

New member
אני מסכים איתך בקשר לעניין של הצוות, אבל

אני עדיין חושב שהוא הכי חזק, חזק לא רק במובן של כוח נטו, אלא חזק בכל הרובדים של משעות המילה, גם לאסוף סביבך חבורה של אנשים חזקים כמוך שילכו אחריך באש ובמים גם נחשב חזק, גם שכל העולם יכירו בך בתור מלך הפיראטים מראה על הערכה של הבן האדם והסכמה שהוא משהו מיוחד יותר מהאחרים, זה נכון שלכל בן אדם יש רגעים חלשים, אבל זה הגדולה של בן אדם חזק לדעת להתגבר על הרגעים האלה ואני בטוח שכדי להגיע לתואר מלך הפיראטים הוא היה צריך לעבור לא מעט כאלה, במהלך הסדרה הרבה אנשים שהכירו את רוג'ר השוו בינו לבין לופי, משום מה לופי הזכיר להם אותו, אם רוג'ר קורץ מאותו חומר שלופי עשוי ממנו, אז הוא לא יהיה האחד שישתמש בתכסיסים מלוכלכים בקרב, אפשר ללמוד על האישיות שלו מההוצאה להורג שלו, אני בטוח שבתור מלך הפיראטים הוא היה יכול להתחמק מעונש המוות, אבל לא רק שהוא קיבל את העונש שלו בכבוד, אלא שגם הוא חייך ברגע האחרון שלו, דבר שמראה על זה שאין לו חרטה על מה שעבר עליו בחיים, זה אומר שהוא האמין בדרך שלו עד הסוף המר (או אפשר להגיד המתוק), כל זה מראה על בן אדם חזק, חזק בכוח, חזק באמונה שלו, חזק בדרך שלו, חזק נפשית, חזק בכל המובן של המילה ולכן הוא הפיראט החזק ביותר, וזה מה שלופי מנסה להיות.

pokegirl

New member
היופי בוואן פיס

זה שאין פה "הכי חזק", פה זה לא עובד על "עוצמות לחימה" כמו ביתר השוננים המפגרים שאני אישית לא סובלת פה מי שיותר מתוחכם יכול לנצח, ולכל אחד יש את הנקודות תורפה שלו. אין הכי ~חזק~. יש אולי הכי "מוכשר" אם תרצה
ויש את כל הצוות שעוזר. ותודה לאל שזה ככה. ובקשר לרוג'ר.... טוב, במנגה כבר יש לנו הסבר

Winged Serpent

New member
הרשה לי לתת לך דוגמא

קח את Enel ותדמיין שניה שהוא היה פיראט בחיפוש אחר וואן פיס. עם הכוח שלו הוא היה מביס כמעט כל אחד אחר, אני מניח שזה כולל גם כל מיני כוחות לוגיה למיניהם (תחשוב על בלאקבירד). היחידים שהיו יכולים להתגבר עליו הם לופי או אחרים שהכוח שלהם מאפשר להם להתנגד (קרוקודיל, למשל). אבל את Kuma הוא היה מנצח. אתה מבין את העניין של הכוחות? לחילופין, תחשוב שניה שיש פיראט כלשהו בלי כוחות, אבל עם אקדח עם כדורי קאירוסקי (אבן-ים). אם הוא היה פוגע, הוא היה יכול להרוג כל לוגיה וכל בעל פרי שטן אחר אם הם לא היו מוכנים. אבל את מיהוק הוא לא היה מביס. מצד שני, לך תדע מה מיהוק יכול לעשות נגד לוגיה אחרים. הכל חוזר לאותו עניין שאין מישהו "הכי חזק".

ANGELUSPIKE

New member
תראה את התגובה שכתבתי ליעל

שמה הסברתי את עצמי בצורה יותר טובה.

למעלה