שלום אני חדש פו !

ROY ABS

New member
שלום אני חדש פו !

קוראים לי רואי ואני מת על DBZ ויש לי שאלה האם העונה הראשונה ששודרה בארץ היא באמת העונה הראשונה של הסידרה ?

Brolly

New member
לא

הסדרה מחולקת לסאגות ה"עונה הראשונה" כביכול הייתה עד לסוף סאגת נאמק אם אני לא טועה זה אומר סאגת הסאיינים וסאגת נאמק...

Sakura Chan

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ואם אתה מתכוון לעונה אז יש לפני זה את דרגון בול שלא שודרה כלל בארץ ואז באה דרגון בול זי שמשודרת בימים אלו ממש ואחרי זה תבוא ג'יטי אבל זה לא עקרוני ^_^ בעיקרון בערוץ הילדים נחשבת עונה ל"עונה" כאשר הם מסיימים לתרגם את הפרקים ולשדר אותם שוב

URNFS

New member
מה הסיפור?

אתם חושבים שבגרסא האנגלית אין עונות? אז הנה הפתעה - יש! פשוט כשאתם מורידים מהאינטרנט אין לכם דרך לדעת את זה.העונה האמריקאית הראשונה היתה מפרק 1-26 (סוף סאגת סאין האמריקאית) והעונה השנייה היתה 27-52 (סוף סאגת נאמק אמריקאית).עונה השלישית זה 53 עד 76 (וסתם בשביל לעצבן - בארה"ב חיכו יותר מחצי שנה לעונה השלישית בגלל בעיות בזכויות יוצרים{בלגן}) .בקיצר,עונה אמריקאית יותר קצרה מעונה ישראלית,אז הס.

bebi vegeta1

New member
הם בטח שידרו על בסיס שבועי אני

תוהה אם ביפן הם ראו כל יום או כל שבוע..

Brolly

New member
אם 291 פרקים מתפרסים על 6 שנים אז

מן הסתם שכל שבוע...

Brolly

New member
נראה לי שאמרו את זה הרבה פעמים

בפורום.... הנחתי שאתה יודע

bebi vegeta1

New member
לא כ"כ התעניינתי בזה...

הרי ראיתי את הסדרה יש לי את המנגה וכל זה פשוט חוץ מהעובדות שראיתי ושיוצר הסדרה טוריאמה אני לא יודע על כל מה שמסביב... לדוגמה אני רואה נארוטו וכו' אבל אף פעם לא טרחתי לבדוק מי תכלס יצר את הסדרה הזו...

Brolly

New member
נראה לי שאמרו את זה הרבה פעמים

בפורום.... הנחתי שאתה יודע

ashkeloni

New member
לא אמרו את זה הרבה...

אבל מישהו שמבין בסידרה יכול להרשות לעצמו לדעת את זה...

Brolly

New member
זה הופך אותי לבקיא בדי בי זי? ../images/Emo3.gif

Kool חחחחחחחחחח

Brolly

New member
דיי מבין, אבל לא ידעתי הרבה דברים

על הסדרה לפני שהגעתי לפה ^_^

ashkeloni

New member
גם אני

אבל זה היה בגלל שעדיין לא סיימתי לראות אותה מתי שבאתי לפה.. אבל היו כמה דברים בטח שלמדתי כאן...

omrisupersayan

New member
ברוך הבא....

גם אני חדש פה.... אבל יותר ותיק ממך..... שיהיה לך בכיף.........

super one

New member
אפשר לחלק את סדרות הדראגון בול כך:

יש 3 עונות של דראגון בול: דראגון בול, דראגון בול זי ודראגון בול ג'י טי. לגבי דראגן בול זי כי זו השאלה-היא מתחלקת ל-24 עונות קטנות(סאגות) שאפשר לחלק את הסדרה ל-3 עונות פרקים עיקריות-פריזה, סל ובו.

ashkeloni

New member
זה לא 24

הנה רשימת הסאגות בתרגום חופשי מאנגלית לעיברית סאגת הסאייאנים סאגת נאמק סאגת גינאו סאגת פריזה סאגת גרליק גר' סאגת טראנקס סאגת האנדרואידים סאגת סל הלא-מושלם סאגת סל המושלם סאגת משחקי סל סאגת הטורניר העלמי סאגת באבידי סאגת מאג'ין-בו סאגת פיוז'ן סאגת קיד-בו סה"כ 15 סאגות

vegeta2

New member
טעות בענין הסאגות...

הסאגות הן : סאגת סאייאן, סאגת נאמק, סאגת ג'יניו, סאגת פריזה, סאגת גארליק ג'וניור, סאגת טראנקס, סאגת אנדרואיד, סאגת סל הלא-מושלם, סאגת סל המושלם, סאגת משחקי סל, סאגת איש הסאיאה הנהדר, סאגת הטורנירים העולמיים, סאגת באבידי, סאגת מאג'ין בוו, סאגת פיוז'ן, וסאגת קיד בוו, 16 סאגות...

למעלה