שלום אני חדש פה..

רציתי לשאול שאלה!

תגידו,לא נמאס לכם שכל הקליפים של מוזיקה שחורה זה כוסיות מכונויות וכסף?!?! בסדר,גםאני אוהב כוסיות מכוניות וכסףף! אבל נמאסס!! חלאס? אין משהו אחרר?!!?

rockninja

New member
חחחחחחחחח

?!~?!?!!!!!?!?!?!?#$!?$?!%?!@%?!@?!?%?!%?!?%!?אופין?#~!?!$?!?$!?$?!$?!$?

hcsneB

New member
צודק!!

למה אןי קליפים של כוסונים, קורקינטים ומקררים ריקים?????????????

Da Judge

New member
טוב שמע סייג' נדפק. אפילו יותר מבדרך כלל.

זה בלי שום ספק הפרומו הכי הזוי שראיתי.

נמאס לך מכוסיות, מכוניות וכסף?

זה כי אתה הומו (בלייזר).

חח אני אוהב אתזה!

אבל אני מעדיף שיהיו נגיד,ברייקדנס או כמו בקליפ של fort minor-100% עם כל הקליעות וכל מיני דברים מגניבים.. חלאס מבנות שמתחרמנות על הראפרים,זה יפה והכל..אבל נמאס..תמבין?!

Coldplayplay

New member
גם אני חטאתי

בעבר במחשבה "למה אין את זה בארץ" ולמעשה לא צריך שזה יהיה בארץ נקודה.. באמת שאין צורך כי זה אף פעם לא ישמע כמו המקור.. עם כל הכבוד לסצנה המקומית שום דבר לא משתווה למקור.. מומי לוי או איילה אינדגשט או מאיה בוסקילה או שירי מיימון נשמעים רוב הפעמים כבדיחה לא מוצלחת וכחיקוי למשהו לא ברור בארצות הברית עצמה אומרים לאמנים לא נסות לעשות כמו או לשיר כמו או להיות כמו אמנים שלמעשה באו משם אז שבישראל לחפש את האמן סול החדש או הז'אנר הזה זה סתמי ביותר בדיוק כמו הראפ בארץ..שעדיין יעדיפו לשמוע את זה באנגילית אשר בעברית.. יש מוסיקה ישראלית יפה ביותר..במיחד בסוף שנות השמונים ומתפתת מוסיקה באמת נפלאה.. אני לא מתחבר אליה אך עדיין שומעים איכות...ובאמת שאני בתור מאזין לא מחפש אמן סול בעברית גדלתי גם כן עם מרווין גריי מאריה וויטני ויודעים מה גם היום בארץ המקור לא נמצא משהו דומה קל וחומר שבארץ..

ALMOG T

New member
נימאס כבר מתלונות כאלה

די כבר אי אפשר לשנות כלום מה זה יעזור אם לי יימאס מזה או אם לך יימאס לזה... כן נימאס מהרבה דברים מהמוזיקה היום אבל מה הקטע הזה של לדון על זה כאילו אפשר לעשות משהו עם זה כמו ass v [וזה בגלל שיש לו ישבן אוקראיני] אל תיראה MTV

למעלה