שלום..אני חדש פה

a v i v v v v

New member
שלום..אני חדש פה

אני חדש פה..לא יודע עד כמה אני יכול להפתח אליכם..אחרי הכל ראיתי כמה הודעות של אנשים שממש שפכו בו את הלב..לא נראה לי שבן אדם כמוני מסוגל...בכל אופן אני לא פה סתם בפורום הספציפי הזה..מן הסתם אני מגמגם...בואו תספרו לי קצת מי שרוצה..על טיפולים..אם בכלל אפשר להיפטר מזה לגמרי..? ועוד כל מיני סיפורים למי שרוצה ..חח

Impious

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

אז להפטר לגמרי אי אפשר, מצטער אם ציפית לתשובה אחרת
טיפולים יש במאמרים, קח ת'זמן שלך ותבין מה הכי טוב בשבילך. סיפורים..סיפורים.. אילו סיפורים אתה מעדיף לשמוע? הצלחות או דיכאוניים? :] וברוך הבא כמובן! אל תברח כל כך מהר טוב?

ברוך הבא../images/Emo24.gif

מקווה שתמצא פה את מה שאתה מחפש ותישאר בפורום
גמגום לרוב מורכב משני דברים והם : חרדה חברתית וגמגום. מה שמפריעה לרוב המגמגמים הוא לא הגמגום אלא הפחד שמישהו ישמע שהם מגמגמים, הפחד לא להצליח להגיד את מה שהם רוצים, הפחד להיתקע, הפחד לקבל תגובות רעות, לא לעמוד בציפיות של אחרים וכו'... וזאת בעצם כבר חרדה חברתית. ברוב המקרים כן (!) אפשר להיפטר מהגמגום. בסופו של דבר הכל בראש שלנו, ולא סתם יש מצבים שאתה מסוגל לדבר בהם עם שטף ששואף ל 100% (לדוגמא כשאתה לבד בבית). ברגע שנפתרים מהחרדה החברתית למעשה גם הגמגום נחלש בהרבה. ניתן גם בעזרת טכניקות דיבור להגיע לשטף ששואף ל100% אחוז. ככה שבסופו של דבר אפשר לחדול מלגמגם ולהפסיק לפחד מאנשים. כמובן שדרך זאת היא דרך ארוכה ולא קלה... אבל אם תציב לך מטרה אני מאמין שתוכל להגיע לזה. 'מכשולים הם הדברים שאנחנו רואים כאשר אנחנו מסיטים את עינינו מהמטרה'. ברוך הבא
לב.

amir1122

New member
ברוך הבא

ברוך הבא....גם אני חדש פה ואני מוכרח לציין שעצם ההגעה לפורום "כזה" הייתה הישג מבחינתי.

a v i v v v v

New member
תודה

תודה לכם... לב המאמין סיפקת לי קצת יותר מידע..הבנתי כמה דברים חשובים שמזמן היו בראש שלי..שלא היה לי את מי לשאול.. לאמפיוס..חח הייתי מעדיף סיפורי הצלחה, לא? ו..לא נראה לי שאברח בזמן הקרוב..

למעלה