שלום,אני חדש פה

nb3507

New member
שלום,אני חדש פה

אבל ללא ספק ההכירות שלי עם סיסטם היא רבת שנים,עו כשהיו במחתרת.ואני אוהב לראות את עצמי כאחד המעריצים הגדולים שלהם בארץ,אחד שיושב הרבה זמן על השירים שלהם ומפענח את כל המסרים הגאוניים שנם מעבירים בשירים שלהם.בכל מקרה אני אהיה בארצות הברית כנראה בעוד כחודש,מישהו יהיה שם ומעוניין לחפש ללכת להופעה שלהם שם?

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שסיסטם יופיעו בקרוב כי הם בהפסקה, לפי מה שהבנתי ההופעה הקודמת היתה האחרונה שלהם לתקופה הזאת. בכל מקרה ברוך הבא- אתה מוזמן לספר עוד קצת על עצמך.
אני בר, בת 12 מפרדסיה:)

ssdd12345

New member
אהלן...

אני דאלי..תהנה לך... דרך אגב.... אין לי מחשב...אהההההההההה כמה עצוב...

vampire17

New member
ברוך הבא!!!

וואי זה יהיה מגניבב.. אולי תצלם בשבילנו???

Evil Pig

New member
../images/Emo207.gif יש לי וירוס במחשב... אז אני

לא כ"כ יכול לבקר פה כל היום וכל הזמן, אני אשתדל לגנוב לאמא את המחשב מידי פעם, אבל אני לא מבטיח כלום.. מחר מפגש מי שמגיע אני שמח ואני מת לפגוש אותכם כבר!! מי שלא מגיע, לא נורא, יהיו עוד מפגשים ואני מצפה לראות אותכם בהם! המשך ערב מצויין לכולכם.. אני אגיע מחר בסביבות 11 וחצי 12 עד הערב.. ואם אני אנטוש אותכם לזמן מה זה רק בגלל שיש במקביל מפגש פאוור והם חברים שלי בדיוק כמוכם ואני רוצה להיות איתם גם... אז שיהיה לנו כייף חיים ולילה טוב!!

Grim Reaperit

New member
ברוך הבאאאא

אוי הלוואיייייי ללכת להופעה של סיסטם
לצערי אין מצב שזה אי פעם יקרה (בשבילי) =[[[ אבל לונורא,גם השירים עצמם מספיקים לי =]] אני נעמה בת 14 מרמת גן =] השתלבות נעימה!!

ashkeloni

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

וואו, הלוואי שיכולתי לטוס לארה"ב:( לצערי בתור חייל זה לא בדיוק אפשרי

למעלה