שלום...אני חדש פה....

qwepoi1

New member
שלום...אני חדש פה....

נפרדנו... עוד לא התגרשנו..(אולי גם לא נתגרש...) אבל נפרדנו. אוי...אני מרגיש איום ונורא. מכירים את התחושה שאתם רוצים להיעלם פתאום? אז זה מה שאני רוצה עכשיו....

n o g a1

New member
מכירה את התחושה

אכן תחושה מגעילה. לא ביקשת עצה וטוב שכך כי גם אין לי. שיט!

qwepoi1

New member
קצת מפחיד....

ההרגשה הזו... לא נראה נכון לקבל עצה....כל אחד מתמודד אחרת...לא? אבל כמה עצב....אלוהיםםםםםםםם שתגמר כבר התחושה הזו....אין לי אויר כבר.... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

n o g a1

New member
אכן כל אחד מתמודד אחרת

והרי הרצון להעלם בא כ"מנגנון המנעות" מהתמודדות. כרגע בא לך על עצב , לך על זה. מפחיד כן , עובר ? גם כן.

qwepoi1

New member
../images/Emo10.gif

כבר כואב לי הראש מהבכי... אני בקושי רואה משהו... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

לא מייעצת, רק אומרת

העצב יש לו מקום כרגע, אל תילחם בו תראה, זה יעבור ....תן לזה זמן

qwepoi1

New member
גם אם אי אפשר לתפקד?

זה כ"כ קשה...לחייך לאנשים..עבודה... כל חיוף מלווה בדמעה... הכל נראה נורא...מגעיל.... הכל נראה לא טוב.... שחור כזה.....לא נעים....

ברורררר

בשביל מה בא העצב??? כדי להפיל אותך לקרשים, וכשתהיה שם למטה, תצליח לנסוק למעלה בחזרה, אבל אחרי ריפוי קטן. תן לו..... תן לו יד, אל תפחד ממנו, כרגע הוא החבר הכי טוב שלך, אבל גם תשים לו גבולות (כמו לכל חבר טוב אחר
)

qwepoi1

New member
לפעמים...אני חושב...

שמרוב עצב ובדידות...פשוט להתקשר אליה... לשכוח את שהיה...ואולי לנסות שוב...בפעם ה 1000.... אבל במוח אומר לי שזה טיפשי.... זו מלחמה פה....

לך לפי האינטואציות שלך

הן אף פעם לא מאכזבות, גם אם התוצאה היא מרה אבל בינינו??? אם זה לא הולך (אמרת לנסות בפעם ה-1000) אז לא צריך בכל זאת. לפעמים הפרידה עצמה, נותנת ל-2 בני הזוג לחשוב שוב, כל אחד בנפרד, ואחרי תקופה של "התפרדות" יודעים מה הכי טוב להם. אז או שזה יגמר בגירושין, או בחזרה אחד לשני אבל עם יותר "חוכמה" לשמר את הזוגיות הזאת.

ועוד משהו....

אם תמשיך לשבת ולחשוב על זה שאתה עצוב ובודד, כך זה גם יהיה. קום, נער את עצמך (אל תשכח להחזיק חזק את העצב ביד
) ותעשה חשיבה רצינית בינך לבין עצמך אגב, שום דבר לא "טיפשי", לכל דבר יש סיבה, לכל דבר יש את ההגיון בתוכו

מזל חי

New member
999 פעמים לא הספיקו לך?

פעמיים בחיי חזרתי לקשר 3 פעמים בטיפשות ולמדתי שוב באותה פעם שניה כמה זה מזכיר לי את הטיפשות של הפעם הראשונה. בקיצר לא ממש בא להמשיך את הטיפשות הזאת. כשקשר לא הולך אין מה לנסות ולהקשיב לרשימת הבטחות מילות אהבות וכו עכשו מה שיש לי להגיד לך שזה ממש אבל ממש נשמע נורא לקרא שחזרת אליה מיליוני פעמים (סדר 999 פעמים) ועוד חושב להגיע לפגישת האלף. לא נמאס לך שמשחקים בך? נראה לי שהבעיה שלך היא הלבד שלך. ובכל פעם שאתה יושב וחושב על הכוח שאתה צריך כדי להפעיל את עצמך ולצאת מזה . בדיוק היא קצת נחמדה אליך ואז זה נוח וקל לך לחזור. אל המקום שאתה רגיל? ואיפה אתה עצמך ? האם אתה חושב מה טוב עבורך באמת? לי נראה שמדבר טוב לא הולכים ולא מגורשים. ובאופן שכתבת נראה לי שהמקום שלך בטח לא איתה.

החתולית

New member
מכירים, חושבת שחלקנו הגדול מכיר

אבל גם יודעים שברוב המקרים התחושה חולפת עם הזמן, ושהיא חלק מהתהליך.

קטי30

New member
../images/Emo4.gifמוכר../images/Emo35.gif בטח שמוכר../images/Emo70.gif

אתה אומר בתגובות שזאת לא הפעם הראשונה ואני חושבת שזאת הבעיה העיקרית כי פעם פעמיים שעושים "טסטים" ובדיקה סבבה אבל כמו יו-יו נראה לי שזה איבד את הפואנטה הכי מבעס זה בקטעים האלה זה שאתה לא שם ולא כאן ואין לפניך איזה שהיא ידיעה לאן מועדות פניך ואיך מאיפה שאתה נמצא אתה ממשיך הלאה אני חושבת שהבעיה היא ששניכם מתנדנדים והדרך שבחרתם זה סוג של בריחה (גם אם זה עד שהמצב ירגע) אין אצלכם צד החלטי שב ואמר אוקי עד לכאן
אז אם אין לכם החלטה ברורה הייתי ממליצה לכם יחד ללכת לאדם שלישי זה יכול להיות קרוב חבר שמכיר ת'מצב או גורם מקצועי שיעזור לכם להחליט מכאן, לאן
הבילבול הזה הוא נורא והוא מחליש אותך. לכאן או לשם החלטה לא קלה אבל אחרי ההחלטה הזאת תרגיש הקלה כאם לבד, אז לבד וזה סופי יהיה קשה אבל אתה תתאבל תכאב ובסוף תצא מזה ואם ביחד זאת עבודה לא קלה כי לא תנתנן לכם האופציה הזאת שוב לשחק במשחק הזה של "פסק זמן" ותחשוב על זה

למעלה