שלום אני חדש פה! ^^

kaji to mizu

New member
שלום אני חדש פה! ^^

קוראים לי רגב ואני בן 18 וחצי מאשקלון. אני אוהב את המשחק ואני חולה על הTimed Duel במשחק Duel Academy. זה פשוט שולט!! XD בכ אופן יש לי שאלה. אני לא כל כך מעודכן לגביי מה שקורה עם הקלפים. עכשיו תענו לי: זה רק אני או שאסרו את Monster Reborn ובמקומו יצרו את Moster Reincarnation כתחליף צולע? כי רק לידע כללי, אני ממש אבל ממש שונא את הקלף הזה. הוא ממש מקשה לי על החיים במשחק ואני מתגעגע לימים הטובים בהם יכולתי להשתמש בMonster Reborn, לזמן את המפלצת של היריב שלי ולחייך כאשר אני מוריד לו את נקודות החיים לאפס בעזרת המפלצת שלו. אחח...הימים ההם....T__T אתם יודעים? שאני חושב על זה, אף פעם לא השתמשתי במציאות הקלפי מיזוג או ריטואל. אולי זימנתי את Relinquished פעם אחת אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בו אז. XD ועוד משהו קטן. אני באמת לא יכול להשתמש בראיגקי שלי יותר? זה חלק מהנשמה שלי. האיסורים האלו...זה לא הולך ככה! ><. מניסיון, אני יכול לספר לכם שראיגקי הוא קלף חזק רק כשיודעים להשתמש בו. זה לא כזה פשוט כמו שחושבים...צריכים לדעת מתי להשתמש בו. טוב, אני מקווה להשתלב פה מהר. ^^

ברוך הבא!!!

ומחר כי אין לי כוח היום אני ירשום לך קלפים לתחליף,ואני מציא לך לבוא לטורנירים בראשון לציון(צריך פרטים תרשום לי)

baroolit8

New member
ברוך הבא!

אני בר בת 13 אני משחקת אבל לא מבינה בזה הרבה אז אני לא יכולה ממש לעזור לך אני רק יודעת שאסור להשתמש במנסטר ריבורן השתלבות נעימה!

kaji to mizu

New member
תודה ^^

הם אסרו את כל הקלפים הנוסטלגים של הסדרה T__T ארורים!! ><

impale

New member
תשובה.

הם אסרו קלפים לא בגלל נוסטלגיה אלא בגלל כוח מופרז. הם לא רצו שאנשים ינצחו כי יצאו להם קלפים חזקים מדי. קלפים ש"הופכים את המשחק" קלפים שבהם גם אם אתה שולט במשחק.. היריב יכול להפוך אותו על ידי שליפה שלהם. בכל מקרה... ריקרניאיישין הוא לא תחליף צולע לריבורן.. אין לו שום קשר לריבורן... ריבורן מחייה חינמי ריקרניישן ממחזר וב"קוסט" של קלף מהיד. ריקרניישן זה לדקים כמו "אקסודיה"

kaji to mizu

New member
תודה על התשובות ^^

שלא תבין אותי לא נכון. זה די היה ברור לי שאסרו אותם בגלל כוחם העצום במשחק. לדעתי פשוט היו צריכים להגביל את מספר ההעתקים בחפיסה. תאמין לי שעם ראיגקי ובלי ראיגקי, ביוגיהו תמיד יהיו קלפים שברגע יוכלו לשנות את מהלך המשחק. לכן אני לא ממש מוצא סיבה לאסור אותם לחלוטין. זה די טיפשי לדעתי כי אז הם סתם ייצרו אותם לחינם. כנראה שאז המשחק עדיין היה בשלב ההתחלתי שלו ולכן חוקיי המשחק לא אסרו אז על השימוש בקלפים הללו. בכל אופן, אני עדיין חושב שחבל שאסרו אותם. ראיגקי תמיד היה אחד האסים הרציניים בחפיסה שלי. תאמין או לא אבל קניתי רק בוסטר אחד בחיים שלי והוא היה שם. XD לגביי 'גלגול המפלצת', אני יודע שיש לו שימוש מסוים. אני בעצמי השתמשתי בו לא מעט פעמים במשחק הגיים בוי. אני רק אומר שאני די מתעב את הקלף כי הוא מזכיר לי עד כמה אהבתי להשתמש בקלף 'תחיית המפלצת' ואת העובדה שאני כבר לא יוכל להשתמש בקלף הזה שוב. באמת חבל שאסרו את הקלפים הללו. תגיד, אסרו גם את 'הלב המשתנה' או שרק הגבילו את מס' ההעתקים שלו בחפיסה?

impale

New member
~~~~~~~

אסרו את צינג את רייגקי את ריבורן את פוט אופ גריד וכמעט את כל קלפי ה"הסטייפל" בתכלס מלבד "כאוס סורסרר" אין היום במשחק ממש קלפים בודדים שהופכים את המשחק.

kaji to mizu

New member
OMG!!!

הם כאלה סתומים!! זה כזה בולשיט!!! 'כלי תעבת הבצע'? איזה שטויות! זה כולה נותן לשלוף עוד 2 קלפים. זה אחד הקלפים הכי פשוטים במשחק. זה בכלל לא קלף מהפך. וואו זה ממש עצוב שאסרו את כל הקלפים הללו. ביוגיהו יש טריליון קלפים שיכולים בשניה להפוך את המשחק אם אתה משחק בהם כמו שצריך. זה ממש אבל ממש בולשיט!! שלא תחשוב שאני כועס עלייך או משהו XD רק על אלו שאסרו את הקלפים. הם כאלה דבילים. כאילו שעד היום לא יצרו קלפים הרבה יותר חזקים מהם שגורמים למהפך. אני פשוט מרחם על הקלפים. מסכנים, כבר אין להם משמעות -__-...

הבאן ליסט

מותר להשתמש אך ורק בקלפים מקוריים. והדקים צריכים להיות מותאמים לפי הבאן ליסט. באן ליסט: Forbidden Cards קלפים שאסור להשתמש בהם בטורנירבראשון ובעוד מקום גם בסטדיום (למרות שבשביל הפאן תמיד אפשר להשתמש בהם ^^') Black Luster Soldier - Envoy of The Beginning Butterfly Dagger - Elma Change of Heart Chaos Emperor Dragon - Envoy of The End Cyber Jar Dark Hole Delinquent Duo Exchange of The Spirit Fiber Jar Harpie's Feather Duster Imperial Order Last Turn Magical Scientist Makyura The Destructor Mirage Of Nightmare Monster Reborn Painful Choice Pot Of Greed Raigeki Ring Of Destruction Sinister Serpent The Forceful Sentry Time Seal Tribe-Infecting Virus Witch Of The Black Forest Yata-Garasu חדשים-Cyber Jar, Dark Hole, Exchange of the Spirit, Last Turn, Time Seal II. Limited Cards אפשר להשתמש בהם רק פעם אחת בדק או בסייד דק Book of Moon Breaker The Magical Warrior Call Of The Haunted Card Destruction Ceasefire Confiscation D. D. Assailant D. D. Warrior Lady Dark Magician Of Chaos Drop Off Exiled Force Exodia The Forbidden One Graceful Charity Heavy Storm Injection Fairy Lily Jinzo Last Will Left Arm Of The Forbidden One Left Leg Of The Forbidden One Level Limit - Area B Lightning Vortex Limiter Removal Mage Power Magic Cylinder Mask Of Darkness Metamorphosis Mirror Force Morphing Jar Mystical Space Typhoon Night Assailant Pot Of Avarice Premature Burial Protector Of The Sanctuary Reckless Greed Right Arm Of The Forbidden One Right Leg Of The Forbidden One Sacred Phoenix Of Nephthys Sangan Scapegoat Snatch Steal Swords Of Revealing Light Thousand-Eyes Restrict Torrential Tribute Treeborn Frog Tsukuyomi Twin-Headed Behemoth United We Stand חדשים- D. D. Assailant, Drop Off, Graceful Charity, Last Will, Level Limit - Area B, Mask of Darkness, Mirror Force, Pot of Avarice, Treeborn Frog III. Semi-Limited Cards אתם יכולים להשתמש בהם רק פעמיים בדק או בסייד דק Apprentice Magician Creature Swap Deck Devastation Virus Emergency Provisions Good Goblin Housekeeping Gravity Bind Magician Of Faith Manticore Of Darkness Nobleman Of Crossout Reflect Bounder Reinforcement Of The Army Upstart Goblin חדשים- Apprentice Magician, Deck Devastation Virus, Magician of Faith, Nobleman of Crossout, Reflect Bounder הקלפים הבאים כבר לא מוגבלים-Abyss Soldier, Book of Taiyou

kaji to mizu

New member
וואו!!

הגבילו לכולם את הצורה! הם עדיין אדיוטים לדעתי. אם הם אסרו את ראיגקי ואת הלב המשתנה אז הם היו צריכים גם לאסור את כוח המראה. גם הוא קלף רב עוצמה שגורם למהפך רציני בקרב. בקיצור, סתם אידיוטים! -___-' דרך אגב, תודה על הרשימה! ^^

impale

New member
תכנס.. אני אסביר.

היות ואתה לא שחקת מעולם בטורניר.. אתה לא מבין איך המשחק התגלגל היום דקים כבר לא בנויים על "המפלצת החזקה יותר מנצחת" הכל היום על שליטה.. קלפים שיתנו לך יתרון מספרי של קלפים ואופציות. פוט אופ גריד זכה 3 שנים ברציפות להיות "קלף היוגי הכי טוב שיש" ולא קשה להבין למה.. אם יש לך דק שבו כל הקלפים טובים.. אז הקלף הזה נותן לך 2 קלפים במקום 1 יתרון של קלף על היריב ללא כל תשלום. לגבי מירור-כל פעם שומרים במשחק משמיד המוני או 2 כדי שאנשים לא "יציפו מגרש" ותתפלא אבל DARK HOLE יותר מזיק ממירור פורס... מירור פוגע רק במפלצות שבמצב התקפה שחקן בטורנירים לא ישים יותר מ2 מפלצות במצב התקפה ואם יש לו 2 מפלצות סביר להניח שאחת מהן היא פליפ שקיבל כבר את האפקט שלו או סרצר..... ככה ששחקנים שלוקחים טורנירים הם שחקנים שכמעט לעולם לא ממש נפגעים ממירור פורס של היריב ~~" קח גם בחשבון שמירור מלכודת ! שזאת כבר בעיה.. קל מאוד לבטל אותו קל להרוס אותו הוא מצבי.. שלא כמו דארק הול...

kaji to mizu

New member
שלא תבין אותי לא נכון...

אני כבר יודע את כל זה. אני פשוט סתם אוהב להתבכיין על העניין XD תודה בכל זאת על ההסברים ^^ תגיד, יש מצב שאתה שיחקת פעם בTimed Duel בגרסת הגיים בוי Duel Academy? אם כן, אולי יש מצב שאתה יכול לעזור לי קצת. אני די תקוע בתרגיל 96. אני חולה על Timed Duel! זה כזה שולט! ^__^ בכל אופן, מקווה שתוכל לעזור לי פה, ואם לא, אז תודה בכל מקרה! ^^

impale

New member
תשובה.

כן,עברתי תמשחק ~~" אבל אני לא זוכר כל חידה לשמה הכנס לפורום הזה http://yugioh-forum.org/index.php?act=idx תשאל במגזר של משחקי הגיימבוי ושאר ירקות

kaji to mizu

New member
תודה^^

עזוב, לא משנה. אני פשוט אשבור את הראש עד שאני אפתור את זה בעצמי. אני תמיד מצליח בדברים כאשר אני לא מוותר XP תודה בכל אופן ^^

impale

New member
אין בעד מה...

מדובר בקהילת שחקנים רצינית ויעילה =P

Witchcrafts

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

כבר חפרתי לך מספיק, אז אניח לך. שהות מהנה וכאלה. ^^~

kaji to mizu

New member
טנקס יסמין ^^

אני מצפה להכיר פה כמה חברים חדשים. מסתבר שאין לי מספיק XD