שלום,אני חדש פה

אנרכיה

New member
שלום,אני חדש פה

רק עברתי פה, אני מכיר מפה את דניאל ,(הדי גי´) אבל בעיקרון אני יותר מקרוב לשטן, אני אשמח מאוד להצטרף לקהילה של הפורום שלכם ישראלים בחול, אני ישראלי שגר בחול במדינת ניו גרס´י, חוץ מזה אם מישהו בטעות רוצה לדעת עוד שישאל. ביי נ.ב אני נשאר \/ _ \/ \ / ( (.) (.) ) / (o o) _) - (_ \ /_____\ / | חזירי | | | | | | | | | \||/ \||/

תותי-בת

New member
שלום לאנרכיה... ../images/Emo9.gif הלו הלו הלו וברוך הבא!!!! ../images/Emo9.gif החזירי שלך ממש מתוקי! ../images/Emo9.gif תלמד אותי גם לצייר כזה!!! ../images/Emo9.gif עזוב אני מושפעת מזה שאני בדיכי כי מחר אני חייבת ללכת לתגבור בנוגע לבגרות שיש לי בעוד שלושה שבועות בלבד :( אז ברוך הבא, רק בריאות, ליאת שכרגע רואה אותך שותק בצ´אט...

אנרכיה

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

תודה, שמח שאהבת את החזירי שלי,אבל לא אני המוכשר מצאתי אותו אז הבאתי אותו אליכם,היו עוד שורות בהמשך אם את רוצה לדעת מה היה כתוב תגידי אני ארשום. אבל הם שורות לא ממש נחמדות, המממממממממ,בעיקרון אני אמור להיות די רע לא יודע איך הפכת אותי לטוב, אני אמור לכתוב דברים שטניים,מגעילים,שמעבירים חלחלה, בכל מקרה נחשוב על זה,אולי מידי פעם, וחוץ מזה למה את שבוזה?!? ביצפר?!?בגרויות?!? סומך עליך את תעברי את זה כמו גדולה. טוב אז בהצלחה. אנרכיה.

תותי-בת

New member
אהלן אהלן אהלן :) לא נורא שאתה לא המצאת אותו.... אתה מכיר את האגדה שהנסיכ/ה מבקש/ת שכל מה שהיא/הוא י/תגע בו יהפוך לזהב?.... אז כל דבר שאני נוגעת בו הופך לטוב... קיבלתי ברכה מסבתוש... ../images/Emo9.gif לא שבוזה - פשוט לא רוצה ללמוד ימי שישי - כבר מתחילת השנה אני רגילה לויקנדס בלי בי"ס... ../images/Emo9.gif וזו רק בגרות אחת בתנ"כ וברור שאני אעבור את זה כמו גדולה... כי אני גדולה... ותודה רבה, שיהיה לך אחלה לילה... נמשיך בצ´אט, ליאת.

Yaniv-DC

New member
רק תקפיד שכשאתה במוד השטני

שלא תאלץ את ההנהלה להתחיל במחיקות. אנחנו נורא עצלנים, ואים לנו כוח לעבודות נוספות (הכסף בתפוז לא משהו).

antz

New member
מכיר את....

TheLostSoul???? סתם תהיתי.....

antz

New member
טוב אוקי אז ככה....

אז מה דעתכם? קצת נוסטלגיה מעברו (הלא רחוק) של הפורום.....

Gefen

New member
antz ידידי הניו יורקי.....

מה דעתך להיות מזכירי האישי? סחטיין על הזיכרון.....ממש מתפעלת.. אני באמת זקוקה למישהו עם זכרון כמו שלך.... התפקיד כולל הכנת קפה, סנדוויצים ומאסג´ים...
ולווי צמוד בפסטיבל המרדי גרה..
תשובה תתקבל בכתב, בשלושה העתקים... גפן

אנרכיה

New member
בולשיט../images/Emo67.gif

אני זה לא הוא והוא זה לא אני. זה שהוא חתם אנרכיה סו וואט? הוא לא הראשון שראיתי שחותם בשם הזה. בקשר לסעיף 5 אין לי מה להגיד זה לא קשור בכלל רק ס´תכל על התאריך 1.11.01 יותר מ 3 חודשים.
אנרכיה

inbale

New member
הלוווווווו

הכל היה בסדר עד שראיתי את הכתר..ראבקקקקקקקקק לא לגנוב כתרים בבקשה!!!! מצאת את מה שחיפשת אתמול? להמשיך לחפש לך בווארהאוזים?

אנרכיה

New member
כן מצאתי

אבל לא ממש הצלחתי לעבוד עם התוכנה , אבל אני אמשיך לנסות, לא ניסתי מספיק, וגם אני שואל בכל מיני פורומים, ויכול להיות שהורדתי תוכנה אחרת-דומה, למרות שלא נראה לי. תודה.
אנרכיה

למעלה