שלום אני חדש פה

elitoto

New member
שלום אני חדש פה

היי אני חדש פה בקרוב אני עומד להיות שוחר (בספטמבר)

elitoto

New member
עולה לכיתה י' בהולץ תל אביב

עולה לכיתה י' בהולץ תל אביב ותודה לכולם

Madam Vampire

New member
שיהיה בהצלחה... =\

והקטע של הלימוד זה בידיים שלך... אם לא תילמד (כמוני) אז לקרת האספת הורים תחיה בסבל (כמוני) ואז תדע שיש לך 4 נכשלים ותפח פחד מוות מההורים שלך כי לא תדע מה הם יזרקו עליך קודם זה יכול להיות שולן, כיסא, כפכף כל מה שבא לייד... אבל אם יש לך הורים נומלים (ולא רוסים עם פתיל קצר) אז לא יזרקו עליך טוב ומה שאני מציעה זה... תתחלף איתי בהורים סבבה? תודה =) וד"א הכיסא והכפכף כבר עפו עלי... זה היה שנה שעברה אז השנה בטח יהיו חידושים.. איזה הורים חמודים יש לי נכון? =) =) פשוט "מתה" עליהם....

Pikachuu

New member
תגידי להם שאת לא בתולה

אני בטוח שמהנכשלים כבר לא יהיה אכפת להם

Pikachuu

New member
בהצלחה!

תתאמן על נשיקות מגברים. תחמם את הישבן. תנקה קצת בבית , שתהיה מוכן ל"בית ספר" אה ותכין את עצמך לזה שתהיה במקצועות הכי גרועים בחיל האוויר. כמובן אל תשכח שהקורס לפני הצבא יהיה על חשבונך (תקבל תשלום סימלי של מתחת ל80 שקל , כשתהיה בן 18-20 , לא נראה לי שזה יספיק לך , במיוחד כשצריך לשלם לביטוח לאומי 140 כל חודש) הציונים שלך יהיו נמוכים בממוצע בכ10 נקודות מהממוצע שתקבל בבית ספר אחר , לא בכיתה ט או י , אני מדבר על הבגרויות. המדריכים , יחסית לטכני די טובים. והכי חשוב , בשירותים יש לך הרבה מה לקרוא.

Pikachuu

New member
כל יום כל היום?

או כשאני לא בבסיס

לא! אל תעשה את זה!

אל תעשה את זה לפני שתקרא את השרשור שהיה לנו לגבי הבית ספר.

vladik56

New member
כדאי שתביאי ת'לינק...

הרבה אנשים פה עצלנים.. בכל מקרה....אני נפרד מהטכני ב19 לחודש או ב20 ככה ש..."תהנו" בטכני ומילה לחדשים....אלא אם כן הבי"ס שלכם ממש גרוע והרמה שלו היא של כיתה טיפולית אז הטכני בשבילכם אבל אם הבי"ס שלכם היה נורמלי והכל ואתם מצפים לרמה גבוהה בטכני אז אתם תתאכזבו לגלות את ההפך

vladik56

New member
רשמתי את האמת על הטכני..

איך באמת שם....ולא התעמולה שהטכני מנסה למכור לציבור :/

עכשיו שנזכרתי..

נראה לי מחקו גם הודעות שלי כי אני זוכרת שפיצצתי את הנושא בהודעות :| כנראה המקום הזה לא שמע על חופש הביטוי, נו מה אתה רוצה? הם צריכים להעלים את העובדות בשביל לייפות את העובדות הקיימות. פתטי לגמרי. צריך לפתוח איזה אתר בנושא, לא מחאה נגד המקום הזה כי יש בו גם מעט של דברים חיוביים אלא סתם אפילו איזה דף שיציג את כל הטענות למה לבוא ולמה לא לבוא כשבתכלס אני רוצה לחנוק את עצמי על היום הזה שחתמתי על הטופס הרשמה לבית ספר.

למעלה