שלום אני חדש פה

daganly

New member
שלום אני חדש פה

שלום קוראים לי דגן אני חדש-אני גר ברמונים שזו "התנחלות"(חיחיחיחיחי)ליד ירושלים ולכם גם הדעות המוצקות שלי הם ימין ורק ימין(ברוך מרזל חיחיחי).

אתה וכל החברים שלך

חרפה למדינה הזו, לעולם ולמין האנושי כולו. ההתנהגות שלהם היא בכלל לא אנושית, אין לכם טיפת חמלה או אהדה או כל רגש אנושי. אתם גורמים לכל כך הרבה רוע, לפעמים אני מתפלאת שהגזע האנושי יכול לרדת לשפל שכזה. ימח שמך אתה, חברים שלך, משפחתך וברוך מרל גם כן שיתקע את החיחיחי שלך בתחת הישיבה שלו.

iRoNBaLLz

New member
ואת אומרת לי לא להוריד מהרמה?

מי את בדיוק שתתחילי להכפיש אנשים על סמך איפה שהם גרים ועל סמך הדעות שלהם? בן אדם שלא מסוגל להקשיב לדעות של אנשים ולא מפנים אותם, ימיני או שמאלי, הוא בן אדם בור.

noamgk

New member
מיותר ומגעיל.

וברוך הבא, דגן.

iRoNBaLLz

New member
ברוך הבא.

רמונים מועמדים לפינוי במסגרת ההתנתקות 2?

אני אוהב את הגינג'ל של מרזל

ברוווווךךך מרזלללללל אף פעם לא משתניםםםםםם ברוך מרזלללל לא יהיו פה ערביםם אריאל זילבר הזה.. גאון!

daganly

New member
לא יודע

אנחנו לא יודעים בדיוק אני חושב שאנחנו נחשבים חלק מגוש ההתישבות של הבקעה אבל מי יודע

רוני13

New member
אולמרט בדרך אליך...

סליחה שאני כל כך מעודד אבל המציאות כואבת!

אולמרט לא יוצא מהבית

כל פעם שהוא יוצא ומדבר הוא מראה לכולם למה לא צריך לבחור קדימה עדיף שהם ימשיכו לשמוע על אריק שרון ככה מאמינים לו עוד

אהלן דגן :]

ברוך הבא.. אני גם גרה בהתנחלות :p אני גרה בישוב שקד.. זה בצפון השומרון :]] ולהנזל ופנזל.. לפי איך שאת מדבר אז את חרפה למדינה הזו ולמין האנושי כולו! שבוע טוב

מור327

New member
ברוך הבא!

חיחיחי! זוכרים אותי? הייתי נכנסת לפה בחופש הגדול... איזה צחוקיייים!

למעלה