שלום - אני חדש פה

טוקבק

New member
שלום - אני חדש פה

שלום לכולם , שמחתי לגלות את הפורום הזה, אני חדש בעולם הפלאמנקו. וחוץ מלשמוע ג'יפסי קינג רק לאחרונה נחשפתי לאמנים אחרים. אז יצא לי לשמוע כמה שירים של cameron de la isla - והייתי המום. וכמו כן ביצועים של פאקו דה לוסיה. האם הם הכי טובים ? מישהו יכול לתת לי המלצות נוספות לאמנים או לשירים. תודה

Duderrino

New member
המלצות לאומני פלמנקו

אם שמעת את הג'יפסי קינג כדאי שתשמע את אביהם הרוחני הגיטריסט MANITAS DE PLATA שמנגן בגיטרה פלמנקו חופשי.(לא מנגן פלמנקו לפי הקצב המקובל) חוץ מזה יש מלא. יש את :tomatito, manolo sanlucar, sabicas, serranito, paco pena והרבה אחרים בתחום של הגיטרסטים. בתחום של הזמרים יש עולם ומלואו של זמרי פלמנקו, CAMARON הוא רק אחד מיני רבים שזכה להצלחה בינלאומית. יש אתר מעולה למוזיקת פלמנקו, בו יש דגם דוגמיות של קטעי מוזיקה של כל אומני הפלמנקו החשובים בספרד ובעולם.

אמרוקאי

New member
Hola de America

בליגה העל הזאת, ברגע שאני מצביע על אמן ספיציפי ואומר "הוא הכי טוב", אני עושה עוול לאחרים... אבל זה נכון שפאקו דה לוסיה וקמרון נחשבים למוערצים ביותר בתחומם. ההמלצות שנתן Duderrino הן מצויינות, ורק אוסיף לרשימה את מי שמחשיבים כיום כיורשו של פאקו: וִיסֵנטֵה אַמִיגוֹ. ישנם כמובן עוד אמנים מופלאים רבים אחרים.

למעלה