שלום אני חדש פה

שלום אני חדש פה

קוראים לי יוני, בן 17 מהדרום ראיתי את כול הפרקים של הסידרה המדהימה הזאת ולמרות שהיא נגמרה אני עדיין מת עליה ורואה את הפרקים שהקלטתי! אז אני מקווה להשתלב פה
דרך אגב, ראיתי שכמה מהאנשים החליטו שחלק מהדמויות שייכות להם. אפשר את טרודי?

מורן 1986

New member
ברוך הבא יוני../images/Emo70.gif

רק שתדע
שיש
לך
שם
מהמםםםםםםם
לנשק
שלי
בטירונות
קראו יוני
והוא
היה
כזה חמודדדדדדדדדדדד
אחחח
הגעגועים
...
אמממ
אם כל
אחד
לקח
לעצמו
דמות
- לא
ממש
לכל אחד
יש את הדמות/דמויות
האהובים
עליו
מותר
שיהיו
שני אנשים
שאוהבים
את אותה הדמות
זה לא סוף העולם..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifברוך הבא../images/Emo24.gif אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו וויקס האנה-דה לאטור-בוניאן-וארטן-דורמן-ג'ונסון, או בקיצור דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif, בת 17.5 מנסציוונה../images/Emo82.gif... התמכרות נעימה../images/Emo140.gif ואני מאמינה שאפשר את טרודי../images/Emo9.gif, כי זה שטרודי הייתה שלו פעם עזב...

Tinkerblack

New member
ברוך הבא יוני

היי אני שיר אבל הרבה קוראים לי כאן או מייגן או ש"ס אני בת 17 בקרוב מאוד ומתל אביב אמממ יאפ קח את טרודי היא כולה שלך או שעידן כבר לקח אותה אני לא זוכרת כבר... בכל אופן אני אוהבת מתה על ראם דריל וסמי- הטעם המוזר שלי כרגע הפורום קצת בתקופת יובש אני מקווה שתהנה בכל מקרה כמו כן אתה מוזמן להיכנס למאמרים ולקרוא את תקנון הפורום

jack 1

New member
אתה קרוב של רוני?^^ חי חי.

סתם,המממ ברוך הבא וכאלה. אני שלומי,אני בלתי נראה,ובעוד שבוע אני לא אהיה קיים.

למעלה