שלום אני חדש פה

qwerty121

New member
שלום אני חדש פה

שלום לכולם אני בתהליכי גירושין ואני חדש בפורום הזה עד היום לא הייתי צריך להיכנס אליו וכנראה שאני אתחיל הרבה להיכנס ולהתייעץ איתכם השאלה הראשונה שלי לפורום הזה היא: איך מתחילים עכשיו מה עושים כמעט 6 שנים לא הייתי צריך לעשות כלום הכל השתנה היום? תודה מראש על התשובה

"לא הייתי צריך לעשות כלום"

למה בדיוק הכוונה??? יש לי הרגשה שמבינה היטב, אבל רוצה להיות בטוחה לפני שאענה לך.

qwerty121

New member
הכוונה היא

איך ממשיכים מפה ואני לא מתכוון לתהליך הגירושים איך היום מכירים בנות זוג

אההה

זה פורום גרושים גרושות. לא אתר היכרויות. אולי מפעם לפעם נוצרים פה קשרים, אבל זו לא מטרת הפורום. שיהיה לך המון בהצלחה בדרך החדשה.

תגידי את, לא דיברנו על זה שאת..

מחליפה ניק???
געגתי אלייך

תלוי מה אתה מחפש בדיוק

השאלה היא מה אתה מחפש בשלב זה - ידידה / יזיזה /שותפה לחיים? את כל אחד מאלו תוכל למצוא בכל אחד מאתרי ההיכרות השונים (כאלה יש בשפע) השאלה היא האם זה הזמן הנכון? האם תוכל באמת לפתוח זוגיות חדשה בשלב זה של חייך. אני חושבת שאתה צריך לשאול את עצמך לאיזה סוג של מערכת יחסים אתה מרגיש מוכן בשלב זה ועל פי זה להגדיר מה אתה מחפש בדיוק או - להחליט אם לחפש או לא לחפש. חברה (בסגול) זה שונה מחברה (בקמץ).

שלגיה 13

New member
קודם מטפלים בעצמינו....../images/Emo13.gif

קח את הזמן להכיר את עצמך מחדש לבד כי לא תמיד אנחנו בקשר עם עצמינו ולפתע מגלים שהשתנינו נורא. אח'כ מתחילים לבדוק מה יש בחוץ (ויש הרבה). כשאתה בא ממקום מלא של השלמה וקבלה, הסביבה תקלוט את זה ותקבל אותך בזרועות פתוחות. בהצלחה שלגיה

qwerty121

New member
תודה

אבל לא יודע זה נראה משעמם להיות לבד כל הזמן גם בבית

תאמין לי אני מבין אותך

גם לי פתאום יש איזו ריקנות. מצד שני, תגלוש פה בפורום קצת ותבין שכולם פה כל הזמן מחפשים ומוצאים אחד את השניה השלישת השכנה השכן וכו' ... רק תקרא כמה דפים אחורה
יהיה טוב,

../images/Emo124.gif היי, היי, היי...

בתור התחלה..אני מציע לך לשבת בבית לבד ! אבל ממש לבד , בלי אף אחד !! ורק.. אבל רק אחרי שתפסיק להשתעמם מהלבד שלך, רק אז צא החוצה.. תפנה שוב עם השאלה שלך, ומבטיח לך שתקבל תשובות !!!

maof

New member
ברוך הבא ../images/Emo72.gif

קח נשימה ארוכה....אתה תישמע , תיראה , תיקרא, ואת ההחלטות שלך אתה תיבחר לעצמך, כי רק אתה יודע מה טוב ונכון עבורך. מעוף

למעלה