שלום , אני חדש פה

ש פ ר י ר

New member
שלום , אני חדש פה

דוקא מתאים לי להדליק אור בעבודה , לא בטוח שבעבודה הנוכחית. מישהו אמר לי אתמול משפט חביב : אחרי שגיליתי שאמרתי כבר את כל מה שהיה לי לומר אני ממשיך הלאה , למקום חדש. אז זהו שאני מרגיש בעבודה שכבר אמרתי את מה שהיה לי לומר ורוצה להמשיך הלאה. לא ברור לי לאיפה ואיך. יום טוב לכולכם

דוגמה

אתה יכול לתת דוגמה של משהו חכם שאמרת ולתאר איך הלכת משם ? יום טוב, אמיר דרור

ש פ ר י ר

New member
לא ברורה לי כוונתך

אני לא מתכוון למשהו אחד וזהו מתכוון למציאות שבה נאמר כבר הכל ומחפשים מקום אחר שאפשר יהיה לחדש , ומבחינה זאת אין הבדל בין מקום העבודה לכל מערכת אחרת (גם מערכות יחסים) יום טוב

מיקוד

עדיף להתמקד ולהבין סיטואציה אחת מאשר לעסוק בדיבור כללי ותיאורתי. אבל איך שאתה מרגיש. מתאים בסדר אם לא עזוב זה.

mikkseria

New member
אני חדש פה

לשפריר שלום מהמסר הקטן ששלחת עולים שני תכנים. מה מונע ממך היום לומר את כל מה שיש לך,האם חסרה לך התחדשות במקום העבודה,האם יש פתיחות לשמוע ולהשמיע,האם כונתך בהתקדמות שנחסמה ,האפ תחומי הענין כבר לא רלונטים?מה חשוב לך בלהשמיע?. הנושא השני שעולה הוא שינוי. האם השינו נוגע באותם תחומי עיסוק ? איזו סביבת עבודה אתה מחפש?,מהם התכנים שבהם אתה רוצה לגעת,האם תקשרת חשובה לך?מה מדליק אותך? איפה אתה נמצא במיטבך? שאלות למחשבה "לילד הייתי נותן כנפיים-אבל משאיר אותו ללמוד לעוף לבד" כישורי -חיים אימון אישי הוליסטי

למעלה