שלום, אני חדש פה

• פותח הנושא kutu
  • פורסם בתאריך

kutu

New member
שלום, אני חדש פה

קוראים לי נעם מרמת גן בן 20, חייל גולני (פצוע, בבית כבר 5 וחצי חודשיים) שחקן חובבן ביותר :)

Anin17

New member
שלום נעם וברוך הבא!

החלמה מהירה ספר לנו על עצמך איזה משחק אתה אוהב לשחק איפה וכו...

kutu

New member
תודה לכם :)

כמו שאמרתי, אני חובבן :) משחק ככה מי"א, היינו מתפלחים מבית ספר לסנוקר מעפן אחד, מתחת לאיצטדיון רמת גן ממש ממש לא מומלץ!!! אני מרבה לשחק ב QS לפעמים גם בהמינגוואי- קרוב לבית אבל קצת יקר... משחר בעיקר פול או סתם איזה משחק שהמצאנו- החבר'ה,:)

mr snooker12

New member
זוהר צודק בכל מילה אחי

ברוך הבא והחלמה מהירה ספר קצת על המשחק שהמצאתם נשמח קצת ככה מעניין

kutu

New member
חח זה מעפן

זה שבאים כמה חברה ומתקמצנים על 2 שולחנות :) קוראים למשחק הישרדות כל אחד בוחר לו כדור, והוא צריך לשמור עליו, שלא יכניסו לו אותו. אם אתה מכניס למישהו כדור, הוא ניפסל ויצוא מנצח מי שנשאר אחרון על המגרש :) אין כל כך חוקים עדיין... כאילו, אתה פשוט מגן על הכדור שלך, ע"י סנוקרים וכאלה וצריך מזל, שלא יכניסו לך תכדור זהו בערך....

drmwvr

New member
דבר ראשון ברוך הבא

בקשר למשחק: זה משחק מאד פופולרי בארץ, במיוחד בשביל להעביר את הזמן או, כמו שאמרת, כשיש הרבה אנשים ורק שולחן אחד. איך שאני מכיר אותו (אצלנו הוא נקרא "מספרים"
) לוקחים בקבוקון כזה עם מספרים (בחלק מהמקומות יש) וכל אחד מוציא מספר ולא מראה אותו. מעכשיו המטרה שלו היא להכניס ליריבים את הכדורים שלהם- וע"י כך לפסול אותם, או להכניס את הכדור שלך בעצמך- ובכך לנצח. משחק קצת טיפשי אבל יכול להיות צחוקים...

קוראים לזה רולטה......

ואפשר להתערב על זה, (תלוי עד כמה אתם מהמרים גבוה) כל אחד נגיד ושם שקל בצד, וכל אחד שנכנס הכדור שלו מרים מס' אחר ושם שקל, מי שעושה פאול גם שם שקל.... המנצח הוא זה ששם את הכדור שלו במצב שנשארו 6 כדורים בלבד.... יש כל מיני חוקים, יש כאלו שמשחקים 1 או 2 לפני, הכוונה הם צריכים להכניס כדור או שניים לפני שהם מכניסים את הכדור שלהם וככה המשחק נהיה יותר קשה קצת......

למעלה