שלום אני חדש פה

mezeg

New member
שלום אני חדש פה

אני מקווה להבין יותר ברומח הדרקון אחרי גלישה בפורום זה. הספרים שקראתי: דרקונים של דמדומי הסתיו (נחמד) דרקונים של ליל החורף (נחמד מאוד) דרקונים של שחר האביב (אדיר) דרקוני להבת קיץ (נחמד מאוד מאוד) חלק מדרקונים של שמש גוועת (לא המשכתי, היה משעמם) עת התאומים (ככה ככה) ואני בסוף מלחמת התאומים.

black robe

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

השתלבות מהירה ונעימה

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif קראת בסדר הזה? ../images/Emo13.gif

ברוך הבא, אניוואי. אני יערה :] השתלבות מהירה וכאלויים.

Dead Black Moon

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo77.gif../images/Emo105.gif

השתלבות מסקילה לך! [נו,מה.אני מנסה להיות יצירתית]

OR Bur

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

השתלבות מהירה וכל שאר ה"איחולים"
מקווה שלא קראת בסדר שכתבת... זה פשוט לא בסדר! (טוב אבל בכל אופן זה העסק שלך)

Kawaii Me

New member
:) ברוך הבא ../images/Emo29.gif

חבל מאוד מאוד שויתרת על מלחמת הנשמות. אני מצדיקה- התחלה מייגעת, אבל כל הטרילוגיה שווה את המאמץ אפילו בשביל ה50 עמודים בספר השלישי שבעצם רבים חושבים שסוגר הרבה, אבל בעצם הוא רק מוכיח לנו כמה המשך יועיל (אני לא מספיילרת
) אני מציעה לך מאוד לקרוא דרקונים של להבת קיץ (תרגום סאקס אבל עלילה ממש טובה..שווה את הסבל..או פשוט תטרח למצוא באנגלית) לפני שתקרא מלחמת הנשמות- וגם כדאי שתסיים את אגדות. אני רק באמצע הספר השני של אגדות, אבל חברה שלי ספיילרה לי את החיים עם הטרילוגיה ככה שהבנתי לגמרי את מלחמת הנשמות
אה וממליצה גם לקרוא את כבשן הנשמה לפחות, שלא לדבר על אחים לנשק שזה ההמשך הפחות מלהיבP:

Kawaii Me

New member
אההה...../images/Emo29.gif

מצטערת קראת להבת קיץ עכשיו שמתי לב:) יופי עכשיו נשארו רק עוד 100 ספרים טו גוP:

majere the mage

New member
../images/Emo45.gif

לא יכולתי להוסיף עוד משהו. אה ואני רק כמה חודשים פה, מה השם? אהם, וברוך הבא לחדש..

Kawaii Me

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

אני דווקא ותיקה הייתי חברה גם בשנה שעברה, אבל כל הזמן נעלמתי אז לא זוכרים אותי וגם האנשים לא אותם אנשים..אבל מה זה משנה?
קוראים לי עדן, בת 16 וחצי ומנהלת גאה של פורום נארוטוP:

Kawaii Me

New member
חח לא! ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

זה די מגניב
והזוי D: אבל מומלץ! ~יחצנות בע"מ~

majere the mage

New member
לא נורא

אם את אוהבת קקי.. לא סתם, אני בטוח שזה מאוד יפה, אבל אני לא חושב שאני אראה את זה בזמן הקרוב..

Kawaii Me

New member
מדוע ולמה לא? ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

חוסר זמן או יותר מידי אנימות?:p

Nurmidor

New member
ברוכהבא! ../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה! איך הצלחת להבין משהו עם סדר הקריאה הזה? [כׂה אמרה זו שקראה דל"ק לפני אגדות ותהתה מתי בדיוק רייסטלין הספיק למות ולמה אף אחד לא מוטרד מזה
]

למעלה