שלום אני חדש פה...

Sk8erJS

New member
שלום אני חדש פה...

מישו מוכן להסביר לי בבקשה איך דברים עובדים פה? :) אני יהונתן בן 16 וחצי אני חולה על בלינק הרבה שנים... מה קורה?

RoY Circa182

New member
שלום שלום

חבריקו אין צורך להציג את עצמי... :) חברי'ה....קצת עידוד וקבלת פנים לחברי היקר יהונתן

BrainDaMaGeD

New member
נמנמ...סלאם!

אני מירה בת 15 ואני חולה על בלינק קצת שנים =] אממ...אוף באמת צריך למצוא אומנות השרשור =/

Satla ruleS

New member
ברווך הבא :)

אני עדי, בת 14, ת"א. חולה על בלינק ככה ככה שנים
ובקשר לאומנות השירשור נראה לי שאני יודעת איפה אפשר למצוא.. רק שבדיוק אני חייבת לעוף
מה איתכם?! שביתה - הולכים לבלות! וגם מקווה שכולם ראיתם שאירופה צ-ה-ו-ב-ה
קיצ. אני יעלה את זה יותר מאוחר.. להת' חבר'ס! אה ויהונתן =] תהנה פה!

Sk8erJS

New member
טוב אז ככה...

הפורום הזה ממש ממש יבש ואין מנהל ואף אחד לא מגיב חוץ מרועי המטורף שאותו אני אוהב! אני לא יודע או שבאתי בזמן לא טוב או שלא יודע מה, מישו מוכן להסביר לי בבקשה?!!?!? :) תודה!

RoyBlinkBoy

New member
אני לא רוצה שיכעסו עליי

כי הם לא רוצים שאנשים סתם יתלוננו כמו תמיד ולא ינסו לשנות שום דבר אבל בוא נגיד שזה לא שבאת בזמן לא טוב.. להיפך האמת.. וזה אומר הכול

Sk8erJS

New member
לא הבנתי...

למה ולמי אתה מתכוון שאתה אומר שהם לא רוצים שאנשים יתלוננו כמו תמיד וינסו לשנות שום דבר? יתלוננו על מה וינסו לשנות מה?

RoY Circa182

New member
תכלס...?

בעזרת השם בקרוב הכול ישתנה.... :) לא נטוש לא כלום...פשוט אין הרבה פעילויות ואנשים בודדים רושמים פה...כשיהיה מנהל הכול יהיה סבבה... אבל זה מסובך עכשיו אין הרבה זמן...וזה חודשיים של בגרויות לכול מי שיכול לנהל פורום שזה מעל גיל 16.... בעזרת השם...נצליח...והפורום יצליח שוב :)

Sk8erJS

New member
מי רוצה?../images/Emo4.gif

בתכלס מה מישו פה רוצה לנהל והוא מעל גיל 16? מישו רוצה ללכת לפגישות של תפוז אם כן בכיף! אבל לא סתם שיוכל להגיד אני מנהל איזה גבר אני להיות רציני!

Just TalTi

New member
HEY!!

ברוך הבא אני טלי בת 15 וחצי (כבר מותר להגיד..חעחע) מרחובות =]

Sk8erJS

New member
גדולה...

הכי טוב שאת ניהנת שאת בת 15 וחצי! ;) ותודה חמודה!

Sk8erJS

New member
יא ערס

לך יא ערס דוקר! מה אתה עושה פה בכלל?! גועל נפש!

BrainDaMaGeD

New member
למיטב ידיעתי..

אתה פה. חוצמזה שאתה בן שנה אז אתה לא מבין. שקט.

למעלה