שלום,אני חדש פה

farm110100

New member
שלום,אני חדש פה

שלום שמי הוא חיים. אני נולדתי בדברצן,לפני 55 שנים. גדלתי עד גיל 7,בפושפוקלאדין. חיים

B T1

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני מבין שב-PUSPOKLADANY אוכלים הרבה PUSPOKFALAT

Szasinko

New member
מה זה Puspokfalat אני זוכר

Puspokszelet אם אני לא טועה אלו הן עוגיות יבשות.

B T1

New member
Puspokfalat (ביס לחשמן)....

קראו לחתיכה השומנית בקצה הטוסיק של האווז.

agibagi

New member
חיים, ברוך הבא ../images/Emo82.gif החם

האם אתה יודע גם לדבר הונגרית ? האם ביקרתה ב DEBRECEN ? נשמח לשמוע ממך כאן , WELLCOME

farm110100

New member
שמח להתייחסות החמה

שלום אז מדבר הונגרית וגם כותב וקורא,אמנם עבר הרבה זמן מאז שעשיתי זאת בפועל ולכן זה לבטח יהיה קשה בכתיבה,אבל לדבר אני מדבר שוטף וגם לקרוא. בעת שליחותי לימדתי יהדות בהונגרית וכתבתי מבחנים בהונגרית וזה אחרי זמן קצר ששהיתי בהונגריה, זה חזר אלי. לגבי האוכל ההונגרי,נו זאת בעיה כאובה. אשתי היא טונסאית,אמנם משופרת. היא זכתה להכיר את אמי ז"ל וזכתה ללמוד ממנה לבשל. היא יודעת לבשל גולש כמו שצריך אבל מעבר לזה,צריך להולד בהונגריה! כן ביקרתי בדברצן וגם בPUSPOKLADANY והייתי בבית שגדלתי בו. יש לי תמונות אבל לא דיגטליות ולכן אני לא יכול לשלוח לאתר. ולא אכלתי אף פעם PUSPOKFALAT. אני אפילו לא יודע מה זה. לצערי אין מסעדה הונגרית טובה וכשרה בארץ. חיים

ברק 188

New member
ברוך הבא חיים .

כמוך, גם אני, וכמונו הילד של ורה, הנשים שלנו טונסאיות ואין מה להתלונן על האוכל- נהון!

vera2

New member
אאאחי היקר כל מילה שלך נהונה../images/Emo140.gif

מזמן לא שלחתי לך פרח כנ"ל. כלתי הטוניסאית מבשלת נההדר הונגרית. ברוך הבא לחיים.

farm110100

New member
../images/Emo122.gifאת זה אתה אמרת!

אני לא מתלונן,בסך הכל האוכל זה לא הכל! וגם אם אני יתלונן,מה זה יעזור? לא נהון חיים

הונגרית נשכחת

מתה ליפגוש הונגרים ולדבר את השפה דקה לפני שאני שוכחת אותה אני ילידת הארץ בת כמעט 55 בעלי לא יודע את השפה וכך לא ילדי

B T1

New member
דרך הפורום את בהחלט יכולה...

להשחיז את ההונגרית החלודה שלך...
ברוכה הבאה לפורום ההכי הונגרי בתפוז.

farm110100

New member
אני מבין שאתה חובב צילום?

יש לי הרבה תמונות אבל לא דיגי יש לי תמונה נדירה של סבא וסבתא שלי מצד אבי. תמונת נישואין משנת 1890 אולי מהתמונות הראשונות שצולמו בהונגריה חיים

טומי*

New member
אתה מוזמן לעלות ....

את התמונה לפורום, זה נשמע ממש מעניין. כן אני צלם חובב מאוד פעיל.

farm110100

New member
לצערי זה לא דיגיטלי

ודרך סורק זה נראה רע. יש דרך אחרת? חיים

טומי*

New member
האפשרות היחידה...

זה לסרוק את התמונה...כמה שיצאה רע, תמיד אפשר לשפר עם כל מיני תוכנות

לחיים, שהחיינו...סו"ס דברצן

רוב הזמן בודפשט "מולכת"(ובצדק) בכיפת הפורום. אמי שרי לבית פרל חיה בדברצן עד גירושה לגטו מתסאלקה. ברוך הבא לפורומנו!

למעלה