שלום אני חדש פה
נ ניר שחרור New member 28/8/04 #2 למי שלא מכיר שזה בעצם כולכם אני ניר.. ואני מכין קומקיסים ואנימציות בפלאש ובשבוע הספר ירון ניסקי קנה חוברות קומיקיס שלי ואחרי זה פגשתי אותו אפילו שוב בפסטיבל קומיקיס
למי שלא מכיר שזה בעצם כולכם אני ניר.. ואני מכין קומקיסים ואנימציות בפלאש ובשבוע הספר ירון ניסקי קנה חוברות קומיקיס שלי ואחרי זה פגשתי אותו אפילו שוב בפסטיבל קומיקיס
M mominman New member 28/8/04 #5 ניר - ברוך הבא ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ניר הוא חבר שלי שאני מכיר, הוא ישתתף בפרויקט הגדול כנראה בתור גרפיקאי והוא פגש פעמיים את ירון ניסקי.
ניר - ברוך הבא ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ניר הוא חבר שלי שאני מכיר, הוא ישתתף בפרויקט הגדול כנראה בתור גרפיקאי והוא פגש פעמיים את ירון ניסקי.
S scudnick New member 28/8/04 #7 ניר שחרור??? בנאדם אתה גאון! ברוך הבא... אליאור אתה מכיר אותו?! זונע. למה לא אמרת לי?!
ב בוא חאביבי נשתגע New member 28/8/04 #8 שאלה?... מה אתה לעזאזל שכולם מתלהבים פה? אפשר לראות אנימציות שלך או משו... לפי מה שהבנתי אתה עושה את זה...
שאלה?... מה אתה לעזאזל שכולם מתלהבים פה? אפשר לראות אנימציות שלך או משו... לפי מה שהבנתי אתה עושה את זה...
R RoYaL3 New member 28/8/04 #11 Welcome back הוטניק..../images/Emo24.gif איפה היית? ידעתי שאתה הולך, אבל לאן?