שלום אני חדש פה שלום לכולם אני לא יודע מה הלך הדברים פה, אבל יש לי שאלה יש פה מישהו כרגע???
S shoki3 New member 10/4/04 #1 שלום אני חדש פה שלום לכולם אני לא יודע מה הלך הדברים פה, אבל יש לי שאלה יש פה מישהו כרגע???
S shoki3 New member 10/4/04 #2 שלום אני חדש פה בכל מקרה אני בן 25 גר בתל אביב אימי יודעת עלי ואבי עדיין לא סתם רציתי לדבר עם כל מיני אנשים , בכל מקרה אני אשוב לבדוק אם מישהו הגיב תודה וחג שמח
שלום אני חדש פה בכל מקרה אני בן 25 גר בתל אביב אימי יודעת עלי ואבי עדיין לא סתם רציתי לדבר עם כל מיני אנשים , בכל מקרה אני אשוב לבדוק אם מישהו הגיב תודה וחג שמח
מ מיקי מהצפון1 New member 10/4/04 #3 שלום וברוך הבא../images/Emo24.gif אנחנו כאן בשביל לדבר בכללי או בפרטי תרגיש חופשי שבת שלום וחג שמח מיקי
שלום וברוך הבא../images/Emo24.gif אנחנו כאן בשביל לדבר בכללי או בפרטי תרגיש חופשי שבת שלום וחג שמח מיקי
Z zsahr1 New member 10/4/04 #4 אהלן חבר../images/Emo24.gif מה קורה , ברוך הבא אני מאמין שתמצא כאן הרבה תשובות לשאלותיך , לפחות אתה הקדמת אותי אצלי אף אחד במישפחה לא יודע עליי אך אני מקווה שהמצב ישתנה בקרוב .
אהלן חבר../images/Emo24.gif מה קורה , ברוך הבא אני מאמין שתמצא כאן הרבה תשובות לשאלותיך , לפחות אתה הקדמת אותי אצלי אף אחד במישפחה לא יודע עליי אך אני מקווה שהמצב ישתנה בקרוב .
Y Yuval Y New member 10/4/04 #5 ברוך הבא ../images/Emo140.gif הייתי ער באותה שעה, אך לא בדקתי בפורום אתה מוזמן לדבר על כל מה שתרצה, ובהצלחה. אם תרצה לדבר גם באופן פרטי, בכיף
ברוך הבא ../images/Emo140.gif הייתי ער באותה שעה, אך לא בדקתי בפורום אתה מוזמן לדבר על כל מה שתרצה, ובהצלחה. אם תרצה לדבר גם באופן פרטי, בכיף
G gusi1974 New member 11/4/04 #6 לא סתם תגובה... שלום לך שוקי! אני מבין שאתה נמצא במצב טיפה מסובך. אתה מחפש מישהו לשוחח איתו ואני פה לכל דבר שאתה צריך. כל עוד אוכל לסייע אעשה זאת מכל הלב. תהייה בקשר פה או בדרכים הרבות שיש להשיג אותי. ICQ 9561254 [email protected] שלך תמיד, אריאל.
לא סתם תגובה... שלום לך שוקי! אני מבין שאתה נמצא במצב טיפה מסובך. אתה מחפש מישהו לשוחח איתו ואני פה לכל דבר שאתה צריך. כל עוד אוכל לסייע אעשה זאת מכל הלב. תהייה בקשר פה או בדרכים הרבות שיש להשיג אותי. ICQ 9561254 [email protected] שלך תמיד, אריאל.