שלום.אני חדש פה.

nizanm

New member
שלום.אני חדש פה.

מי רוצה לספר לי מעט על אמינם. מיהו? מה מיחד בו? ולמה אתם עוסקים באמינם ובחייו? תודה.

18zoot

New member
רגעת אתה רציני?

מעולם לא שמעתה על אמינם? מוזר

nizanm

New member
מה "רגע"? תענה. בודאי שאני רציני!

אני לא יודע מי זה אמינם
מה מוזר בזה שמישהו - ובמקרה זה אני - לא יודע מיהו אמינם? מה מיוחד בו? ולמה הוא כל כך חשוב שפורום אינטרנטי מוקם ואף מחזיק מעמד סביב השם הזה? תשובות (?!) . תודה.

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמממממ..... אין לי מה להגיד תאמת...

18zoot

New member
זה היא

ואם אתה רוצה לדעתעל אמינם למה שלא תכנס לאחד האתרים שמוקדשים לו

bLAck hALo

New member
אין לי כותבת בשביל זה..

מי זה אמינם? אמינם הוא בן-אדם בדיוק כמוך וכמונו העוסק במוזיקה. הוא ראפר.. מה מיוחד בו? כל אחד מוצא את מה שמיוחד בו אני לא יתחיל לפרט לך כמו כל אומן אחר הוא מביא את הכישורים שהוא מביא! למה אנחנו עוסים בחייו? (נו באמת איזה שאלה;\) מממממ כי אנחנו מתעניינים בהם.. אנערף.. למה יש עליו פורום מאותה סיבה שלכל דבר אחר יש פה פורום זה כמו שאני ישאל אותך "למה אתה נושם?" יש לך עוד שאלות חכמות?!

18zoot

New member
אל תאמין לה! היא מנסה לעבוד עלייך

אמינם היה משורר ישראלי, הנה ביוגרפיה קצרה שלו אמינם היה משורר שהתייחס ישירות לתרבות הישראלית. החל מ- 1934 הוא פרסם בעיתון "הארץ" ומשנת 1943 פרסם בעיתון "דבר" טורים פוליטיים. קדמו להם טורים פוליטיים אחרים, אותם פרסם תחת השם "נקודת השקפה" ואחר כך תחת השם "רגעים". ב- 1943 אמינם כרת ברית עם תנועת העבודה, ברית שנמשכת עד 1967. בשנה זו הוא עבר לכתוב ב"מעריב" והפך לאחד מדובריה של ארץ ישראל השלמה. הוא מצא דרך מיוחדת להתמודד עם לחץ המציאות הפוליטית ומפצל את שירתו לכמה אגפים: שירה, שהשפעה סימבוליסטית נכרת בה. שירה ללא מעורבות ישירה למציאות, ללא שימוש במילים לועזיות או במקומות קונקרטיים. שירה מופשטת, מסומלת ומוגבהת. אגף אחר היא שירה קלה, פזמונים הומוריסטיים, סאטירות. אגף נוסף בשירתו היה – תגובה למאורעות הימים, שירים שפורסמו ב"טור השביעי". אמינם לא חתם על יצירות אלה בשמו המלא, אלא "מרשל מ." כאילו מדובר בשתי פרסונות שונות. הוא כתב ב"מעריב" בטור שנקרא "החוט המשולש" עד יום מותו בשנת 1970.

nizanm

New member
זאת. תודה רבה חמודתי.

קצת היה קשה לי להבין את המשהו מעין פולחן אישיות סביב אדם,עד כי יש פורום אינטרנטי עליו. אף נדהמתי מכך שהפורום פעיל כל כך סביב הדמות. O.K תהני ושוב תודה רבה.

שכחתי נכנס לפני "לפורמים"

קיצר נכנס לפורמים בישביל לבדוק מי זה מי? טוב...........

k k1

New member
כן אשכרה

תאמין לי אף אחד פה לא חושב שהוא איזה אלוהים או משהו, ממש לא, כולה אוהבים את המוסיקה שלו וחוץ מזה,הוא הגיב לזוט או להילה?? חחחחח תארו לכם הוא באמת חושב שהוא משורר עברי

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן הוא משורר עברי! לא ידעתם? הוא קרוב משפחה של ח.נ ביאליק!!

nizanm

New member
זאת. תודה רבה חמודתי.

קצת היה קשה לי להבין את המשהו מעין פולחן אישיות סביב אדם,עד כי יש פורום אינטרנטי עליו. אף נדהמתי מכך שהפורום פעיל כל כך סביב הדמות. O.K. תהני. ושוב תודה רבה.

nizanm

New member
שחור/ה ! רואה?

ניתן ללמוד דברים חדשים גם בעקבות הויכוח בין חברי/ות הפורום הקבועים. תמשיכו להנות והייו לי בריאים.

למעלה