שלום אני חדש פה
יש לי זוג תוכונים (מצורפת תמונה) והם די מסתדרים בתור זוג. הסיפור שלהם הוא ארוך: לאחותי יש חברה שיש לה שני תוכים. זכר- גאון, ונקבה- שלג (ז"ל). אחותי אוהבת את התוכים שלה ומחליטה לקנות זוג. קנינו זכר- צבע (ז"ל) ונקבה- פרח. כעבור שבועיים של טיפולים יפים ומסורי בצבע, הוא פשוט נפטר. אני לא יודע איך- נתנו לו המון אהבה, לא האכלנו אותו במה שאסור, ופשוט היה כמו שצריך. אחותי הוציאה אותו מהכלוב וראתה שהוא חלש. היא קראה לחברה שלה שבאה מייד והוא פשוט נפטר להם בידיים.
אז החלטנו שלפרח אסור להשאר לבד והבאנו אותה בכלוב נפרד לבית של חברה של אחותי שיש לה שני תוכים- לחברה. התוכייה פרח התאהבה בתוכי גאון, שגדול ממנה בכמה חודשים והוחלט להביא אלינו את גאון ולשלג לקנות בן-זוג חדש. התוכים אצלינו מסתדרים לא הכי טוב. למשל, התוכייה מחליטה לפעמים לנשוך לגאון בזנב, לתת לו 'רסיה' וכשהיא רואה אותו אוכל (יש שני כנים של אוכל) היא ישר מתנפלת עליו. כשמנסים להוציא אותנ מהכלוב היא נושכת ממש חזק וכנל כששמים אצבע בין הסורגים של הכלוב. היא מאוד אלימה, אבל אם משאירים אותם הרבה זמן בלי להתקרב אליהם הם בסדר. התוכייה של חברה של אחותי נפטרה בתאונה מאוד מיותרת.
אז לבן הזוג שלה (להלן: סנוׁוִי) שידכנו חברה חדשה- סקיי. היא אמנם שמנה מאוד וגדולה ממנו בגיל אבל הם מאוד אוהבים. עכשיו התוכיה הפרחה (פרח) מתחילה להתבגר- האף שלה מתחיל להיות חום. האם יש מענה: 1. לסיבה שצבע מת
2. לסיבה שפרח(ה) וגאן התאהבו ואז הם לא מסתדרים תודה מראש
יש לי זוג תוכונים (מצורפת תמונה) והם די מסתדרים בתור זוג. הסיפור שלהם הוא ארוך: לאחותי יש חברה שיש לה שני תוכים. זכר- גאון, ונקבה- שלג (ז"ל). אחותי אוהבת את התוכים שלה ומחליטה לקנות זוג. קנינו זכר- צבע (ז"ל) ונקבה- פרח. כעבור שבועיים של טיפולים יפים ומסורי בצבע, הוא פשוט נפטר. אני לא יודע איך- נתנו לו המון אהבה, לא האכלנו אותו במה שאסור, ופשוט היה כמו שצריך. אחותי הוציאה אותו מהכלוב וראתה שהוא חלש. היא קראה לחברה שלה שבאה מייד והוא פשוט נפטר להם בידיים.