שלום אני חדש פה..

שלום אני חדש פה..

נראה לי אני מצטרף לפורום :) אני אלי בן 18 אני מתחיל עוד מאט לעשות שירות לאומי בבי"ס בי-ם ורציתי לשאול כמה שאלות 1:כמה ימי חופשה אני מקבל בשנה? 2:יש פה עוד בני שירות? 3:האם אני מקבל כסף לחופשי? או שמקבלים כסף מזה צריכים לקנות

לאלי (=בעעעעעע)

קודם כל - שיהיה בהצלחה בשירות ! לגביי שאלותייך : 1. אם אתה הולך לשרת בעמותת "שלומית" - תקבל בין 22-25 ימי חופש בשנה (בהתאמה ל5 או 6 ימי עבודה בשבוע). 2. כן, יש עוד בני שירות. אני לא אחד מהם, אבל אולי יענו לך... 3. בד"כ מקבלים סכום לחופשי חודשי בתוך דמי הכיס. כדאי לסכם זאת מלכתחילה עם הרכזת. ושוב, שיהיה בהצלחה !

תודה רבה..

נחמד לדעת שיהיה לי קצת חופש וזמן לעצמי אבל אני בעמינדב זה אומר שיש פחות ימים? ושוב תודה!

המממ

New member
עמינדב?

גם אני הייתי בעמותה הזאת. בתור בת שירות. לא בן... בכל מקרה בעקרון יש 30 ימי חופשה, לפחות נכון לזמני. את ימי החופשה אתה מקבל באוגוסט. כלומר, חופש גדול של אוגוסט. אלא אם- ניצלת כמה מימי החופשה במהלך השנה מסיבות שונות. יש רכזות שאם יש לך כמה ימים באממצע השנה שלא היית (אני לא מדברת על ימי מחלה), הן מוותרות... אבל אם יש לך רכזת קטנונית, או מצד שני- אם עשית לך הרבה מדי ימי חופש במהלך השנה, תצטרך להשלים אותם באוגוסט. אפשר לשאול מי הרכזת שלך? סופשבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
היא היתה הרכזת שלי!

בשנה שעברה. היא היתה בשנתה הראשונה כרכזת, היתה די חסרת נסיון, אבל אני מאמינה שהיא למדה די הרבה בשנה ההיא (לפחות ממה שאני יודעת) ואני מקווה שעכשיו היא תדע להתמודד עם הג'וב שלה יותר טוב. לגבי כמה כסף, זה תלוי אם אתה גר בבית (אני מניחה שכן כי אין דירות לבני שירות ככל הידוע לי... אבל לך תדע), תלוי אם אתה צריך חופשי חודשי מהבית למקום השירות וכו'... חוצמיזה, ב"משכורת" הראשונה שלך כבר תדע. מה גם שאם אתה כל כך סקרן, תתקשר לעמינדב ותשאל אותם את השאלה הכה פשוטה הזאת. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

תודה רבה הממ..

המממ בעעע חח איזה ניקים מעפנים.. באמת תודה ולגבי רננה היא בסדר רק לוקחת את הזמן

המממ

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

הניק שלי בסדר גמור! LOL... לגבי הרכזת ש"לוקחת את הזמן", ואני חושבת שפה זו עצה לכולם: לנדנד, להציק, להתקשר ולא להבייש לשאול שוב! אל תרגיש נודניק, אל תרגיש לא בסדר. זו זכותך לדעת דברים שקשורים בשירות שלך בזמן. ולרכזות יש הרבה על הראש, הן לא תמיד זוכרות דווקא אותך. לפעמים יש אנשים עם בעיות יותר מטרידות (אותן, כמובן. אותך לא אמורות לעניין בעיות של אחרים). פשוט להזכיר להן, זה הכל וזה מותר. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

M o n a L i s a

New member
ברוך הבא אלי!!! ../images/Emo24.gif

אכן יש כן כמה בנים
. אני לובה, עוד מעט בת 19, ואני משרתת דרך שלומית, במחנה המעפילים בעתלית, בתור מדריכה. נקבל אותך בשמחה לפורום!!!!!!!!
וכמובן....הצלחה בשירות

היי אלי

בטח שיש פה בנים, אני למשל
נראה לי שבעמינדב מקבלים אותו מספר של ימי חופשה (22-26) בשלומית אתה מקבל כסף לחופשי-חודשי רק אם המרחק בין המגורים שלך לבין מקום השירות שלך הוא 2 תחנות אוטובוס לפחות, מה שאומר שב-99% מהמקרים כן
אתה לא חייב לקנות חופשי-חודשי, למשל אני מעדיף ללכת ברגל, זה יותר בריא
אגב, יש לי חבר בן שירות שעובר מעמינדב לשלומית כי הוא מאוד לא מרוצה מהיחס כלפיו בעמינדב. אם אתה רוצה לדעת עוד פנה אלי במסר פרטי או באייסיק

למעלה