שלום אני חדש פה----->

999999

New member
שלום אני חדש פה----->

באתי להציק לכם קצת
ראיתי שהפורום נחמד אז הצטרפתי, אספר עליי בקצרה: אני אופיר בן 16 (החודש) מראשון,כיתה י ובלה בלה בלה בלה. סה"כ המצב אצלי במשפחה נורמלי, אחי בצבא אחותי קצת קטנה וקרציה (9) ואני מצליח לשרוד את החיים. טוב אז באתי בשביל לעזור קצת ואולי גמתם תעזרו לי אם אצטרך. אז זהו ליל"ט לכולם..... נ.ב מחר יש לי 3 בחנים (בעעעעעעעעעעעעע).

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifבררררוווךךךך הההההבבבאאאאא

על המחמאה לפורום
אין בעיה, נעזור לך מתי שאתה רוצה. שמחה שהצטרפת.
וואו
כולם מראשון
ונראה לי שאתה הראשון פה מכתה י'
3 בחנים
וווווו... איזה באסה..
יש לי מחר מיצ"ב (מבחן ארצי) באנגלית. אפילו לא למדתי.. זה כלום.. אני ממש טובה באנגלית. טוב די
אני אפסיק להתרברב עכשיו
טוב.. אז.. תהנה בפורום
התמכרות נעימה

MiSsY 100

New member
הוא לא הראשון מ-י אני גם מ-י

חח אבל עכשיו אין לי כל כך בעיות עם ההורים אפילו אחרי יום הורים אבל יש לי בעיות עם עצמי..אז אני ינסה להיות כמה שיותר פה..

BiGuy3000

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

אני מקווה שתיהנה, רק דיברנו על כמה חסר פה קצת כוח גברי...
אז ברוך הבא, נשתדל לעזור לך בכל בעיותיך, ולשתף כמה שאפשר. אה, flowers girl, גם לכם יש את המיצב המזדווג הזה
חחח, אני דובר אנגלית, עברתי לכיתה הרגילה כי השתעממתי בכיתה של הדוברים, וברגילה אני אפילו לומד יותר...
אז אני אוכל לעשות את זה בעיניים עצומות. אה, סתם שאלה- מה השם הפרטי שלך
אני שונא לרשום ניקים של אנשים כהשמות שלהם, זה כ"כ מזויף
(עוד מישהו פה קרא את "התפסן בשדה השיפון"
) אה, ו999999-
וליל"ט...

LCA

New member
ברוך הבא!!

מקווה שתהנה בחברתנו!! וגיא, קראתי את "התפסן" אבל זה היה לפני הרבה הרבה זמן!! ספר נחמד! אהבתי אותו...

999999

New member
אני (לא) קראתי

הגשתי עבודה על הספר (לא זוכר מאיפה הורדתי) ואז המורה בא אליי ביציאה "באמת קראת את הספר או לקחת ממישו" ואני ממלמל לה "כן כן אני קראתי!" בעע איזה יום היה לי היום: בוחן שיפור ציון במיתוג (משו באלק') ועוד בוחן כזה בנוסף. בוחן בחשמל (בסוף לא הגשנו לו). בוחן באנגלית (2 דקות בוחן). מבחן בתנ"ך (הכלבה התבלבלה בני לבין עוד ילד ולכן הקקה הזה). ועכשיו אני עייף ויש לי מלא דברים לעשות. טוב נו לא נורא, נורא מאד!

BiGuy3000

New member
חחח, מבאס...

לנו היה היום את המיצב באנגלית- אחד הדברים המטומטמים והקלים שעשיתי אי פעם...
הם דיברו אלינו כאילו אנחנו אוטיסטים. בכל מקרה, אין סיבה שאני אוציא בו פחות מ90...
אגב, "התפסן" אחלה ספר, מאוד משעשע... והזכרתי אותו בגלל שהוא קורא לכולם כל הזמן "מזויפים" (phonies), ואנ'לא זוכר מה פה הזכיר לי את זה...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחחח גם אליכם../images/Emo35.gif

קיבלת את מבחן A או את מבחן B
(קוראים לי נעה חחחח) אממ.. אני קיבלתי את A. כולנו התחלנו לצחוק מהקלטת.. זה היה ק-ו-ר-ע. מה זה, התבלבלו בינינו לבין המעון
גאדדד
חחחחחחח

999999

New member
ללא נושא

מיצב זה כיתה ח לא? וד"א Fairy Dust איפה את לומדת?

BiGuy3000

New member
מיצב...

זה גם כיתה ח'. יש עוד כמה, מהיסודי, שעושים מיצבים.

יערה13

New member
מה זה פה???../images/Emo12.gif

אני הכי קטנה פה??? ואני גם היחידה מהעיר המחורבנת שלי... אני "רק" בכיתה ט' ו"רק" בת 14...

BiGuy3000

New member
../images/Emo35.gif

הכי קטנה פה
חצי פורום הם בני 13-14, אל תרגישי קטנה...
אני יותר קטן, אולי מכולם. סבב תאריכי לידה

LCA

New member
אני אתחיל!!

אני 30.05.82 (נא לא להוציא מחשבונים
)

999999

New member
אני אמשיך

25.12.87 (הולדת ישו חחחח). 21 ועדיין בפורום? קבל ח"ח.

LCA

New member
למה לא?

תאמין לי, היו לי יותר מידי ויכוחים וריבים עם ההורים
(והמשפחה בכלל) ... נראה לי סבבה שאני יכולה לנסות להעביר עצות איך להתמודד עם הורים מעצבנים ואח עוד יותר מרגיז!!

למעלה