שלום! אני חדש פה

שלום! אני חדש פה

אני כרגע עובד בחברת קומיקס בתור קולוריסט. אני עובד עם פיינטר 7, פוטושופ 6 ואופן קאנבאס 2. אני אשמח להצטרף לפורום שלכם! הנה הגלרייה שלי: Blue Sky

ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אתרך נכנס לרשימת הקישורים. יופי של עבודות צביעה! מאחל לך בהצלחה פה בפורום ושתרגיש חופשי להעלות עבודות להסתכלות וביקורות.

kallanit

New member
מרשים ומקצועי

מאוד מרשים ואסטתי. מה זה האתר ? אתר שלך פרטי??? כי הוא מעוצב מאוד יפה

dr 650 se

New member
שאלה....

תגידו כל הציורים האלה והמנגות למיניהן מצויירים בעזרת עט גרפי ?!

kislevorr

New member
כן,למרות שזה אפשרי בלי העט...

העט עושה הכל יותר נח, זה הכל, בלי עט עדיין אפשר לצייר פיקסל ארט למיניהם,נעשים בלי עט, כי אין טעם לעט,כשצריך לעבוד על כל פיקסל ופיקסל... תמונות המנגה,שנעשות בתוכנות וקטוריות,ב-50% מהמקרים נעשים ללא שימוש בעט... אז רק בגלל שאין לך עט,זה לא אומר שלא תוכל לצייר ולאייר במחשב... כמובן,שתמיד יש עט ועיפרון רגילים,שזה תמיד כיף,אבל לא קשור לפורום הזה.

kislevorr

New member
אה! זה אתה! הבחור שמצייר בצייר!

אתה מצייר ממש טוב! אני ממליץ לך ללכת על סטייל הפיקסלארט - זה אומר שאתה דואג מעצמך על כל פיקסל בתמונה,ובכל זאת עושה תמונה ממש יפה. איזה קטע! זה בדיוק מה שאתה עושה עכשיו! אז תעבור לתמונות קנות,אבל עדיין מגניבות (מכיר את המשחק heroes?) שם הכל פיקסלארט! תנסה לעשות דברים כאלה! למעשה כל המשחקים הישנים = פיקסלארט streetfighter זה הכי יפה לדעתי...

פיקסל ארט- עכשיו בקישורי הפורום

פתחתי קטגוריה חדשה, אליה אני רוצה להכניס עבודות ופרוייקטים שונים הקשורים בפיקסל ארט. כבר יש שם שניים ובמשחקי הפלאש אפשר למצוא עוד כמה אוצרות. על אותו עיקרון ישנה גם קטגוריה של "אינפוגרפיקה ופיקטוגרמות" שגם שם יתווספו מקורות מידע ועבודות. משהו ששמתי
היום- תראו איזו רשימה מרשימה של יוצרים ישראליים יש שם (וזה כמובן עוד לא הסוף).

dr 650 se

New member
תודה בחורצ'יק רק....

דבר איתי בבקשה במושגים שאני יבן או שתסביר לי מה אומר פקסל וכו...וכו...אין לי מושג... ותודה שוב....

למעלה