שלום אני חדש פה

שלום אני חדש פה

כן אז אני חדש פה בלה בלה בלה ודווקא קראתי את הפורום יש טעויות אנשים נחמדים מנהל פורום נעלם ומוזיקה???? ומה אני אוהב בעצם??? המון רוק כבד המון אלטרנטיבי ועוד דברים מוזרים שלא קשורים לכלום הה אבל הלהקות שאני הכי הכי אוהב הם סיגור רוז שבטח הרבה לא שמעו אליהם וחבל רדיוהד הממממממ דיי ברור לא? מטליקה הדיסקים הישנים נירוונה פרדייז לוסט בעיקר החדשים יותר ועוד כל מיני שאני לא זוכר כרגע כי כואב לי הראש ובעיקר הבטן הה ויש לי דף נחמד ביהו יש קישור למטה סתכלו ותעזרו לי טוב? אני עונה על שאלות עוזר למצוא תמונות דיסקים וכל דבר אני אשים קישורים באתר וכל עזרה שלכם תתקבל בברכה כל מה שצריך לעשות זה להצטרף טוב סיי יה ויום כתום מספיק שטויות בהודעה אחת לא

Metal_F

New member
יחי הקומוניזם (?!)

בשביל משהו חדש פה אתה מזיין את השכל קצת יותר מדי אבל מי אני שאשפוט. והכינוי שלך אמור להיות אמירה פוליטית?

קצת יותר מדי???

חשבתי שהרבה יותר מדי אבל מי אני שאשפוט וכן אמירה פוליטית מדינית מה שאת רוצה נעים מאוד דרך אגב והנה עכשיו אני שותק

XTC

New member
sigur ros

היי! אני מתה על סיגור רוס להקה מדהימה איך הכרת אותם? דרך גל אוחובסקי?

דווקא לא

ישבתי בפאב בלונדון (מיד אחרי הצבא הלכתי לגור בלונדון אצל אבא שבנתיים עבר לסקוטלנד)וחברים שלי אמרו שיש להקה חדשה שנקראת סיגור רוז ואולי כדאי ללכת לשמוע אותם (הם מאיסלנד קצת רחוק מלונדון אבל הם הופיעו שם כנראה הריצו תהופעה שלהם ) זה היה לפני האלבום הראשון הרבה לפני (הם קיימים מ94 והוציאו את הדיסק הראשון שלהם ב96 )הלכנו לשמוע אותם הם היו מאוד בוסריים אבל מעניינים בהמשך קניתי את הראשון שלהם אחר כך את האחרון רק את השני אין לי להקה מענינת הלהקה המושלמת לסקס וביקורת על האלבום בפעם אחרת

XTC

New member
וואלה?

שמעתי שמזילים דמעות בהופעות שלהם

HadesK

New member
בוקר טוב....

לך וברוך הבא.... אני לא כותבת הרבה , אבל אני חושבת שזה נותן הרגשה טובה כשאומרים לך שלום , אז שלום לך! Hades!

שלום?

אז שלום וזהו סתם לדפוק עוד הודעות בלי קשר?? ושוב לזבל במוח? כי אני כזה מבין אבל אידיוט הלכתי לכוון תגיטרה וברוכה הנמצאת

metal

New member
איזה מזל שהורידו את הקומוניזם במקוד

אני לא יודעת מה הייתי עושה אם היו משאירים את הקומוניזם לבגרות בהסטוריה ...אבל לא משנה ...בכל אופן המון ``ברוכים ובאים`` והמון שלום ...אתה בטח נורא גדול (אחריי הצבא ..איזה כיף לך..אני אוטוטו מתחילה את שירותי הצבאי ). טוב ..אני אעוף כרגע (יש דברים מזעזעים בטלויזיה אבל הפעם אני גם אלך לראות אותם - חדשות זה דבר חשוב! ואני גם ככה שומעת את זה עד החדר...) סופשבוע נעים לך ולכולם פה. נקווה לימים יותר טובים.

למעלה