שלום! אני חדש פה!
ס סבתא חרירה New member 14/6/03 #2 ברוך הבא! אני מקווה שלהבדיל מכמה אנשים מסויימים פה, גם תכתוב הודעות אחרי שהודעת שאתה מצטרף .
י י ו ס י1 New member 14/6/03 #6 חחחחח כן..... זה אני! את כל הזמן מדברת על הפורום הזה אז באתי לראות מה קורה כאן! ואני יודע שזאת את, כי זה גם הכינוי שלך בצ'אט!
חחחחח כן..... זה אני! את כל הזמן מדברת על הפורום הזה אז באתי לראות מה קורה כאן! ואני יודע שזאת את, כי זה גם הכינוי שלך בצ'אט!
ס סקייטר גירל New member 14/6/03 #20 אה איזה כיף שאתה כאן../images/Emo9.gif אבל עדייןא ני לא מבינה למה הצטרפת זה בגללי? אתה בכללאוהבת רק בישראל? אתה רב''נ?
אה איזה כיף שאתה כאן../images/Emo9.gif אבל עדייןא ני לא מבינה למה הצטרפת זה בגללי? אתה בכללאוהבת רק בישראל? אתה רב''נ?
F f o x g i r l New member 14/6/03 #8 מהר לפתוח ערוץ 2../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש את גלגל המזל עם ארז טל
« «Spider» New member 14/6/03 #13 לא.. זאת הייתה תוכנית מתיחות שבה מתחו את ארז בתקופה שהוא היה מנחה בגלגל המזל
ס סבתא חרירה New member 14/6/03 #11 היום יש רק בישראל ../images/Emo13.gif שידורים חוזרים. מעניין איזה פרק ישימו... תגידו, אתם מתכוונים לראות את כל השידורים החוזרים? אני כן.
היום יש רק בישראל ../images/Emo13.gif שידורים חוזרים. מעניין איזה פרק ישימו... תגידו, אתם מתכוונים לראות את כל השידורים החוזרים? אני כן.