שלום.... אני חדש פה... רציתי לדעת קצת יותר על להקה בשם "הצ'רצ'ילים".
מ מכסח המדפסות New member 5/6/03 #1 שלום.... אני חדש פה... רציתי לדעת קצת יותר על להקה בשם "הצ'רצ'ילים".
E exit_from_here New member 5/6/03 #2 הצ'רצ'ילים לפעם הבאה דבר ראשון תבדוק במומה ותבקר בדף אומן של הלהקה שאת מחפש. הוקמה ב1965 הייתה מאבני הבניין הראשונות אם לא הראשונה לרוק בארץ. הצליחה בארץ ובחו"ל. התפרקה ב1974 והופיעו ביחד ב2002 בפסטיבל ישראל.
הצ'רצ'ילים לפעם הבאה דבר ראשון תבדוק במומה ותבקר בדף אומן של הלהקה שאת מחפש. הוקמה ב1965 הייתה מאבני הבניין הראשונות אם לא הראשונה לרוק בארץ. הצליחה בארץ ובחו"ל. התפרקה ב1974 והופיעו ביחד ב2002 בפסטיבל ישראל.
מ מכסח המדפסות New member 5/6/03 #3 במומה כבר ביקרתי... רציתי לדעת עוד קצת וגם איפה אפשר בכלל להשיג חומר שלהם.... אגב, האתר של מומה איטי רצח!!!
במומה כבר ביקרתי... רציתי לדעת עוד קצת וגם איפה אפשר בכלל להשיג חומר שלהם.... אגב, האתר של מומה איטי רצח!!!
E exit_from_here New member 5/6/03 #4 אמממ תנסה אולי בפורום הזה אני משער ששם יש אנשים שמכירים את הלהקה יותר טוב הנה קישור לעוד מידע על הלהקה בהצלחה
אמממ תנסה אולי בפורום הזה אני משער ששם יש אנשים שמכירים את הלהקה יותר טוב הנה קישור לעוד מידע על הלהקה בהצלחה
מ מכסח המדפסות New member 5/6/03 #5 תודה... ../images/Emo13.gif רק שהלינק לפורום שאמרת הוא לינק לפורום הזה....
L lonely TearDrop New member 7/6/03 #7 ברוכים הבאים!! הייי זוכר אותי? (כדאי לך לזכור- אנחנו מתראים מדי יום..)