שלום אני חדש פה!

berko666

New member
שלום אני חדש פה!

התרשמתי מאוד מהפורום ומיכולת ניתוח פרסומות או איך להגדיר את זה... את ההבנה המיקצועית או את הראיה המיקצועית של הפירסומות.. לא חשוב
אני צריך לקבל ממכם רעיונות לפרסומת שאני צריך להכין למוצר מסויים קוראים לו "שלוקס" והוא מן פקק כזה שמלבישים על בקבוק וחוסך את כל תהליך ההכנה של מיצים למינהם בקיצור אם למישהו עולה רעיון בבקשה תרשום כל רעיות יתקבל בברכה

מי שאמר לך שקצת חנפנות לא תזיק

איך לומר, קח את העות שלו בעירבון מוגבל... ברוך בואך לפורום, בכל אופן. עכשיו תסביר שוב פעם מה זה השלוקס הזה כי אני לא הבנתי ובטח יש עוד איזה אחד או שניים שלא הבינו.

berko666

New member
>

שלוקס זה מן פקק שמלבישים על בקבוק חצי ליטר והוא מכיל תרכיז שבבת אחת לאחר שיקשוק קל יש מיץ ולא מים כאילו הוא חסך המון זמן בתהליך ההכנה של המיץ וגם הוא קומפקטי זול טיבעי ניד וכל לשימוש

itan1

New member
לאיזה סוג מדיה אמורה להיות הפרסומת

(עיתונות, רדיו, טלוויזיה, אינטרנט)?

copytogo

New member
רעיונות

הלכתי בעיקר על סיסמאות כיוון שלא ציינת איזה סוג פרסומת אתה מעוניין לעשות(תסריט לטלוויזה פרינט לעיתון\חוצות באנרים לווב וכו'...) שלוקס מוציא לך את המיץ שלוקס מיץויין! קח שלוק גדול - שלוקס שלוקס הוקס פוקס ויש לך מיץ! תעיף את הפקק ושים שלוקס

berko666

New member
ואי אתה מוכשר !!!! יפה!../images/Emo45.gif

הישן שלנו היה סובב שקשק ו...שלוקס נעים אולי במקרה ממש במקרה יש לך רעיון לפרסומת!

איכסה

New member
אתה משווק את המוצר?

אז למה לא שכרת קופי? או שזאת עבודה לבי"ס או למשהו אחר...

למעלה