שלום אני חדש פה

ש ו צ י

New member
שלום אני חדש פה

אני בעיקרון מהפורום של אביב גפן אבל אני חולה גם על היהודים!!!!! למרות שהחדש....איכזב קצת....אבל הוא עדיין יפה תעשו לי שרשור היכרות:)) ויש פה מישהו שאוהב גם את אביב נ.ב.-אני שימי נעים מאוד:)

rainbowgirl

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif(מושפעות

מפורום אביב גפן) מקווה שתהנה פה
הכירות? טוב,נו...
שמ:קורל
אזור מגורים:דרום,באר שבע
מוזיקה:רוק ישראלי,שנות השישים
הכי אוהבת:לישון ולשמוע מוזיקה
הכי שונאת:מלחמות וכדומה
זהו
אם אתה רוצה לדעת עוד משהו תשאל (אני חושבת שמה ששמתי מספיק)

ברוכ הבא...ה-../images/Emo24.gifהלא מסורתי שלנו

בשבליכ...
אס היכירות...
שמ:רוני הסטלנית ל.
כינוי:אני מעדיפה לא להתחיל...
גיל (השווה<עזבו>):14
אזור מגורימ:במקומ דיי מגעיל שניקרא לו באר טוביה
מוזיקה:כל דבר שגורמ לי ליקפוצ או לעשות פוגו...חוצ מאירונ מיידנ (מפחידימ מדי..
)
הכי אוהבת:ליקנות דיסקימ,להיות בזולה,להתריד אנשימ ב-4 בבוקר,לישמוע פעמ אחת את הדיסק אחרי שקניתי וזהו...
הכי שונאת:פיסימ שאומרימ לי להוריד את הפנטגרמ\כאלה שצועקימ מוות לפריקימ\כאלה שמיתלהבימ מתופימ וחושבימ שיודעימ משהו אבל בכלל לא מבינימ\שיורדימ אל מישהו כי הוא אוהב להקה כלשהי (כנ כנ הייתי פעמ אחת כזאת...כבר לא)...
אמממממ לכחתי את כל זה מקרול...אז כל הזכויות שמורות לה© וקואק קואק קואק.. אני אוהבת את השירימ של אביב אבל אני לא בעד כל הדעות שלו... ו.....ברוכ הבא לפורמ בנאדמ...אני רוני הסטלנית ל.וקואק יומ ירוק שיהיה לכ ולכולמ...עלה ירוק לעד

RiNaTiT

New member
wellcome home ../images/Emo8.gif

קודם כל ברוך הבא... אז ככה קצת היכרות....
קוראים לי רינת ואתה עוד תשנע ממני פה הרבה בפורום הזה... ממני ומאחיות שלי... חחחחחחח מה שאני הכי אוהבת לעשות זה לשמוע מלא מוזיקה... כי מה עוד צריך חוץ ממוזיקה טובה?! לצאת להסתובב עם ידידים שלי ולרקוד המון!! ולפעמים כמו רוני להיות סטלנית ולהציק לאנשים בטלפון ב4 בבוקר... במיוחד כשאני שיכורה... חחחחחחחחחח בקיצור תהנה לך בפורום השולט פה איתנו!!
לאביב גפן יש שירים יפים (לא כולם) וגם אני כמו אחיות שלי למעלה לא ממש מסכימה עם כל מה שהוא אומר בקיצור תהנה.
רינת.

למעלה