שלום. אני חדש פה.

Wish Master13

New member
שלום. אני חדש פה.

למען האמת מאוד חדש, רק לפני 15 דקות ביקרתי בפורום הזה במקרה וגיליתי שיש כזה דבר חלום צלול. זה מאוד עניין אותי, היכולת לעשות כל מה שאני רוצה למשך תקופה מסויימת. קראתי על חלומות צלולים בויקיפדיה וגם באתר נוסף, והבנתי שהדרך הטובה ביותר לדעת שאני חולם זאת בדיקת מציאות. יש לי שעון יד שאני לובש אותו תמיד (גם בשינה), ואני בודק בו מה השעה לעיתים קרובות. איך אני יכול להשתמש בו כדי לעשות בדיקת מציאות? והאם שאני עושה בדיקת מציאות צריך להגיד לעצמי "האם אני חולם?" או מספיק רק להסתכל על השעה? תודה על התשובות
.

StrengthHonor

New member
יומן חלומות זה רשימה של חלומות שאתה חלמת

שאתה רושם בבוקר את כל מה שאתה זוכר מהם , וזה אמור לעזור לך לזכור יות רפרטים מהחלומות שזה אמור לעזור לך לחלום חלום צלול. כי דיי קשה לקשר בין המציאות לחלום , המחשבות פשוט נודדות בשלב שלפני השינה ואיך להסביר את זה זה דורש כבראתת כל ההסברים להשגת חלומות צלולים אבל בכללי צריך לנסות לשמור על הרעיון דרך השלב טרום שינה(היפוגונגיה אם אתה רוצה לחפש מידע) שזה קשה , או למלכד את הזכרון בדברים שיגרמו לך להזכר שאתה עשוי להיות בחלום ולקוות להתקל באסוסיאציה לזה.

makron2

New member
צריך

לשאול את עצמך "אני חולם?" ולשחק את עצמך כאילו אתה חולם(חשדנות),להסתכל על השעון ולנסות לשנות את השעה(לחזור פעמיים),לשים לב לשינויים בתצוגה של השעון,במידה ויש,חשוב גם להתמקד בתשובה שאתה נותן לעצמך,להשתדל לא לענות לעצמך ישר שלא,אלא שאל את עצמך למה לא?"כי הרגע בדקתי והשעה הייתה זהה בדיוק". יש הרבה מידע בקישור בצד שמאל - אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן http://planet.nana.co.il/lucidity/

למעלה