שלום! אני חדש פה.

א' ברוך הבא

ב' לדעתי האימפקט של הקומיקס היה אם לא היית כותב ליד כל אחד מהו, זה פשוטו כמשמעו (וקריאתו) לגלות את הבדיחה. או בקיצור, למחוק: מפריים אחד- סלומון פריים 2- נסיכת הנילוס פריים 3 - נהדר כמו שהוא פריים 4- אפשר להשאיר רק את המילה תפריט, וקצת יותר גדול, כל השאר סתם הורס את הבדיחה. חוץ מזה הרעיון אדיר, ממש אהבתי, הביצוע טוב גם הוא

apathic

New member
אוקי

אם זה קומיקס לאנשים מוגבלים או לילדים בני 6 ומטה - אז אחלה לא אמורים להאכיל את הקורא בכפית, באופן כללי - זה הורס את כל הבדיחה

Inferius

New member
אתה יכול לנסח את זה גם כמו בן אדם

וגם אני חושב שאתם טועים. זה לגיטימי לחלוטין שיהיו אנשים שיחשבו אחרת לגבי דברים שונים. מה זאת אומרת 'אנשים מוגבלים'? להתנסח ככה כתגובה על משהו זה לא מכבד לא אותך ולא את היוצר.

apathic

New member
אוי סליחה באמת

השיפור שהצענו הוא מאוד פשוט והגיוני. ואני תיקנתי את התגובה שלי כשציינתי שאם זה מיועד לאנשים פחות מתוחכמים (קהל יעד ילדים למשל - צחקתי בקשר למוגבלים אבל לאנשים מסויימים אין חוש הומור מסתבר...) אז זה בסדר גמור. בדיוק כמו שלא תשים עירום בסרט לילדים קטנים, זה הגיוני שלא תתחכם יותר מדי בקומיקס לילדים קטנים. קהל היעד הוא פונקציה חשובה מאוד בהקשרים כאלה.

Inferius

New member
עירום בסרט לילדים קטנטנים נשמע לי נורא

אבל אני לא מסכים איתך, וכמו שאני לא הבחנתי בנימה ההומוריסטית אז יכול להיות שגם היוצר לא. הגיוני. וסליחה אם פגעתי בך או משהו, זה לא היה בכוונה.

mulon1984

New member
משמעות כפולה

יש שתי אופציות: 1. אתה פשוט לא מצחיק. 2. אתה לא מסוגל לעכל הומור ולהפוך אותו לצחוק.

ailag

New member
ברוך הבא

הסגנון משעשע :) ציירת את זה בשביל עצמך / להעלות באינטרנט? או במסגרת איזה פרוייקט?

pillit

New member
מצוין

מצויר סבבה מדויק בהבעות, בכיתוב ובתזמון אולי הצביעה קצת שטוחה- אבל מתאימה לז'אנר משעשע ונעים לעין. כל הכבוד.

למעלה