שלום! אני חדש פה ....

סחה על האומץ!

צ'מע, כשאתה בזוגיות ברור שאהבה רק תרומם ותייפה את כל המסביב, אין ספק בכלל. מה שאני מדבר עליו הוא שאנשים לעיתים טועים לחשוב שאהבה היא הפתרון לכל מה שלא טוב, "כשיהיה לי בן זוג החיים שלי יהיו טובים יותר". זאת מחשבה מוטעית. אדם צריך להיות שלם עם עצמו, להגשים את עצמו, להיות מאושר עם חייו ולא לצפות שבן הזוג יהיה זה שיעשה את עבורו. היה לי ברור שאחת הבנות תעוף ובאמת חבל שזאת אליסה, אבל אם חן לא עולה היום לגמר אני שורף להם את האולפנים!!

הייתי עייף מידי בשביל לשרוף מישהו..

תאמת אני לא דואג גם כן לחן, וגם לא לאליסה ובטח שלא למארינה. העונה הזאת נפקה כמה וכמה כשרונות נפלאים (אדיר, נדב קדמון, מרים טוקאן) וחבל שמפגעים כמו ארלין גולד, אורן כדורי ומורן קשרו תפסו סתם מקום מיותר.

fresco1

New member
אוקי, אני מבין

וגם נוטה להסכים...כדאי לדאוג שהפתרונות לקשיים/ בעיות יגיעו בדרך לאהבה הנכספת, החיים לא הופכים סתם לטובים יותר, אני לגמרי מסכים. חן יעלה, אל דאגה. הוא מתוק מדי בשביל לא לעלות :) אתה תגיע לשרוף ת' אולפנים? מה עם כל הנערות הצווחניות שמתעלפות ברגע ששמו של הנער מוזכר?

xanadu

New member
עלה מי שהגיע לו

למרות שהפסדתי סיכוי לזכות בהימורים במשרד, כי ברגע האחרון החלטתי שלשלומי אין ממש סיכוי. חן היה אתמול כמו שהיה ביתר העונה - שממה. בכישרון רב הוא הצליח להפוך את מגדלור לשיר עצרת זיכרון בכיכר. בתקווה שכשהוא יגדל, הוא יבין שהראל סקעת יש רק אחד וגם זה לפעמים יותר מדיי.

raz3060

New member
שלום! אני חדש פה ....

היי, אני חדש פה בפורום! ראשית, אני רוצה לברך על פתיחת הפורום. באמת צעד חשוב. רציתי להתייעץ איתכם בקשר למשהו. איפה לדעתכם אפשר למצוא חבר אמיתי? אני חייל (אבל חוזר כל יום), נאה, אינטיליגנט ונחמד (כך טוענים לפחות) ובכל זאת מתקשה מאוד למצוא מישהו. האמת שאני דיי בארון. ההורים אמנם יודעים, אבל כלפי חוץ אני מעדיף להסתיר את זה בשלב זה. היו לי כמה "חברים" לא רציניים. לרוב הקשר נמשך כחודש-חודש וחצי ולצערי הסתיים. אני דיי מיואש. אני הבטחתי לעצמי לא להכנס לאטרף יותר. יש שם אנשים רעים :( כמעט כולם! מחפשים רק סקס וסקס וסקס ומתבססים מאוד על הפן הפיזי. זה לא אני :( אני רוצה מישהו נחמד. ילד טוב. אה, ויש לי מען "בעיה". אני ממש שונא את ת"א :( העומס של האנשים, המכוניות, הבניינים - זה מאוד מלחיץ אותי וקשה לי עם זה :( אני רגיל לכפר, לשקט ולשלווה. הייתי שמח מאוד אם החבר שאכיר לא יהיה מת"א ולא ירצה לבלות שם. זה יקל עלי מאוד. בכל אופן, מה אתם אומרים? יש סיכוי שאמצא פה מישהו? אם לא, איפה הייתם מציעים לי? אתם יכולים לשלוח לי גם מסר אישי אם הייתם רוצים להכיר אותי לעומק. שבת שלום! ואני מקווה שלכולנו יהיו חיים קלים יותר. בכלל לא קל להיות הומו :( אוף...

אויש על מה אתה מדבר בכלל

אנשים כל כך מוכשרים נפלו בדרך. לבועז יש קול שגורם לי לרצות להרביץ לו עם המקרופון העיקר שישתוק. חן אהרוני לא היה במיטבו אתמול אבל הוא עוד יראה להם מאיפה משתין הדג אני לא דואג.

קודם כל ברוך הבא!

מוזמן להרגיש את עצמך בבית! (למעט הקטע שמישהו עושה לך כביסה..) שנית - אני מבין שאתה חדש בתחום אבל זה בדיוק הזמן להפטר מגישת "כל ההומואים רעים, הם מחפשים רק סקס". גם לא "רוב ההומואים" וגם לא" 62% מההומואים". פשוט לא. אנחנו גברים, אנחנו אוהבים סקס ולרוב חושבים מהזין. ככה הטבע ברא אותנו. עם מי אנחנו עושים את זה זה כבר פרט שולי. תבין שהבעיה היא לא ב"איפה אני מוצא בן זוג" אלא בשימוש במילים כמו "מישהו נורמלי" על המשקלים, ההטיות והפרשנויות השונות שלו. בן זוג תמצא כשתרגיש ותיהיה מוכן. כשתבין שסקס זה בסדר גמור ולא חייב לבוא מאהבה מוחלטת ושאהבה היא לא מתכון לחיים טובים יותר.

raz3060

New member
תודה על ההתייחסות.

אני לא מסכים ש"אנחנו גברים, אנחנו אוהבים סקס ולרוב חושבים מהזין". זו גישה מגעילה לדעתי. ממש.

fresco1

New member
רגע, בוא לא נתחסד

אני מסוגל להבין את הרגשתך אבל, למרבה הצער, זו האמת...כנראה משהו אבולוציוני. זה ממש לא אמור להרתיע או לייאש אותך. אם תמשיך ותתמיד בחיפושיך...בסוף תזכה להכיר מישהו שימצא חן בעיניך וגם לפתח איתו משהו שהוא יותר מסקס. מאחל לך המון הצלחה ושתאמין בעצמך וביכולת שלך להכיר מישהו, מעבר לסקס.

היי

אני כל כך מתאים לתיאור שלך אבל בעיה שאני פרחה תל אביבית...אחרת הינו יכולים לדלג ביחד לכיוון הזריחה... ברוכים הבאים לפורום ואולי באמת פה תמצא בן אדם מתאים לך. והתחלת טוב. זכית לקבל פנים מאוד נחמדה מאיתי!

yosef 30

New member
היי רז ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ראשית, תודה רבה על הברכות החמות לפתיחת הפורום.
. אני מבין שאתה חווה את מה שרובנו אולי חווינו בתחילת הדרך. ההתמודדות עם היותנו הומואים בגיל כלכך צעיר ועוד בארון, האילוץ לשקר כל הזמן למשפחה ולחברים זה לא תמיד קל וכלן אולי גם זה מוסיף לתחושב שלא קל להיות הומו. לא קל להיות עם מסכה כל הזמן בזה אתה צודק, גם לא תמיד קל להסיר את המסכה. אך אני מאמין שעם הזמן שבו אנחנו לומדים להכיר את כצמנו טוב יותר אנחנו בונים ביטחון עצמי חזק יותר. נכון הרבה חבר'ה רוצים סקס - לחלק זה מתאים להכיר בשביל הסקס ולחלק לא, או אולי רק לגוון בצורה כזו או אחרת. זה לא הופך את קל החברה שלנו לאנשים שרוצים רק סקס. אני מאמין שאם אתה נפגש עם מישהו ואחר מספר מפגשים הוא "מתחיל" איתך במגע, זה לא בהכרח אומר שהוא רוצה רק סקס. הוא נמשך אליך, רוצה לגעת בך, לקבל גם חום ואהבה. בחוויה שלך נשמע שאתה עדיין לא מוכן לקיום קשר כזה. האם אתה מנסה להכיר אנשים בטווח הגילאים שלך? האם מתוך השיחות אתה מעביר את המסר שלך, שאתה רוצה להכיר לקשר.? האם אתה לא רוצה להכיר מישהו מתל אביב רק מהסיבות שציינת או שאתה מפחד שייראו אותך ביחד איתו? ידידי אתה לא היחדי שבארון וסביר להניח שלטייל עם מישהו בעיר לא בהכרח אומר שאתה הומו, לכולנו יש חברים וחברות שאנו מבלים איתם וזה לא אומר כלום חיצונית. אבל לפעמיים הפחד משתלט עלינו ויוצר אצלנו תחושה שכולם יודעים מה עובר לנו בראש. לא כך המציאות וטוב שכך
. ישנם הרהב מקומות להכיר אנשים וחברים חדשים. יש את הפורום הזה כמובן, ויש את פורום גאווה ופורום בנים בלבד, יש את הקבוצות של איגי שמקיימות קבוצות בטווח הגילאים שלך - הקבוצות הן אנונימיות ואין כל חשש. אני הייתי באחת מהקבוצות הזו כמרצה מתנדב ומאוד מאוד התרגשתי לראות איזה יופי ואיזה תרומה מעניקה הקבוצה לכל המשתתפים. אתה מוזמן להמשיך להיות חלק פעיל מהפורום ולך תדע אולי כן תכיר מישהו דרך כאן. הכל יכול להיות - החיים מפתיעים
ובכלל אתה מוזמן לבוא ולפרוק קצת מתח ומחשבות שעולות בראשך ואנו נהיה כאן בשבילך. שיהיה לך שבוע נפלא מלא באהבה יוסף.

raz3060

New member
תודה רבה על ההסבר :)

ראשית, חשוב לי להבהיר: אולי אני נשמע כך, אבל אני לא ממש בתחילת הדרך. סיפרתי להורים לפני שלוש שנים - כך שההורים יודעים. חוץ מזה יש ידידה אחת שיודעת וזהו. אני ממש לא מתבייש להסתובב עם הומואים ברחוב, בדיוק מהסיבה שלא ניתן לדעת שיש ביננו קשר כזה. למרות שכמה פעמים יצא לי לשמוע פקצות שואלות "תגידו, אתם זוג?" חחח בלי בושה :] (שיצאתי עם מישהו...). נפגשתי עם לא מעט אנשים (כן כן, בערך 50-60). אני מבהיר היטב, ולא בעקיפין שאני מחפש קשר. ואני בכלל לא שולל מגע. להפך. מצידי אפילו בפגישה הראשונה לקבל חיבוק או נשיקה. מה שכן, אני מאוד נרתע מאנשים שמטרת ההכרות שלהם היא סקס. נשמע לי מאוד זול לשכב עם מישהו ללילה אחד וזהו, לא להכיר אותו יותר. אבל כמו שאומרים, איש איש באמונתו יחייה. אני בן 20, אני רוצה ומקווה להכיר אנשים בגילי. פחות או יותר :) בוא נגיד ש 24 זה דיי גבולי. אני מודה לכם מאוד על התמיכה. ואם יש מישהו שירצה להכיר יותר לעומק אני אשמח! אתם מוזמנים ליצור איתי קשר במסרים :) תודה לכולכם ושבוע טוב

היי רז..

למען האמת היי לכולם.. גם אני מבקר וכותב פעם ראשונה פה בפורום. רציתי להתייחס למה שכתבת.. בראש ובראשונה אני מסכים איתך שאטרף זה מחלהה :p אני גם לא יכול לסבול את האתר הזה אבל כמו שכתבת קודם איש איש באמונתו יחיה.. יש אנשים שמסוגלים להכיר וירטואלית אני אישית לא מסוגל לזה. אני חושב שהחבר שאתה כ''כ מחפש יגיע מהמקום הכי לא צפוי ומהמקום שהכי לא תחפש בו, המתכון הבטוח לבן זוג הוא לא לחפש אותו בנרות.. :) אם אתה רוצה אתה גם יכול להתחיל לצאת למקומות בילוי של הקהילה ( למרות שאמרת שאתה מסתייג מאיזור ת''א ). ודבר אחרון, לגבי ה- להיות הומו זה חיים קשים אני כבר לא אכנס איתך לדיון הזה כאן כי זה פשוט שיחה ממש מורכבת. שיהיה לכולם אחלה שבוע

וברוכים הכותבים טושחדצידי!

תרגיש את עצמך בבית! (למעט הקטע של הלהשאיר כוסות בכיור ולצפות שאיכשהוא הם ישטפו מעצמן..)

yosef 30

New member
ברוך הבא טושחדצידי ../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום זוגיות גאה. רק רציתי לומר שכאן לא מפחדים מדיונים ארוכים פילוסופיים
אז אתה מוזמן להיכנס לזה בגדול
שיהיה אחלה יום יוסף.

היי רז

קראתי את ההודעה שלך וחלק מהתגובות וככל שאני מנסה לחשוב על זה אני מגיע למסקנה שאין לי פיתרון קסם לשאלה שלך.. איזשהי נוסחה שתביא לך לדייט הבא או סתם בתור לסופרמרקט מישהו שהוא ילד טוב, בן 18-22 שאוהב לבלות בעיקר בנופים פסטורליים ושקטים ולא בתלאביב, מחפש קשר רציני ולא סטוצים, ושתהיה מעוניין בו כמו שהוא בך מצד שני, זה לא אומר שזה לא הולך לקרות לך ממש במקרה מחר או בעוד שנה, קשה לדעת בדברים האלה שגם תלויים במזל/בגורל שיכוון אותך למישהו בדיוק כזה.. יכול להיות שמה שגורם לך להרגיש כאילו שום היכרות לא מתקדמת זה דווקא בגלל שההיכרויות שלך ברובן מתחילות בתור משהו שמיועד לכיוון מסויים. למשל, כשמכירים באטרף, ברור מראש לשני הצדדים שהכיוון הוא רומנטי, וכך גם השאלות והמחשבות אחד על השני, מסתכלים בצורה שונה מאשר מסתכלים על בנאדם שסתם מתחילים להכיר בלי להגדיר עדיין אם הוא הולך להיות ידיד טוב או בנזוג טוב... אז יכול להיות שאם ייצא לך להיות "מעורה" יותר בדברים קהילתיים ולהכיר גייז סתם ככה בצורה טבעית, מעבר לזה שסתם דבר נעים בפני עצמו, אולי בדרך גם תכיר מישהו ותתאהב בלי שתשים לב.. ויחד עם זאת, נראה לי חבל לשלול את כל אטרף. לדעתי מרוב שהאתר הזה נעשה פופולרי נמצא שם מגוון גדול מאוד של אנשים.. יכול להיות שאלה שמעוניינים בסקס הם באמת יותר או בולטים יותר, אבל אם אני שם ואתה שם ואני בטוח שעוד מלא אנשים שמחפשים קשר נמצאים שם.. אז יש סיכוי.. נראה לי שהבעיה בהיכרות באטרף היא שאתה לא באמת רואה את הבנאדם מולך ויש דברים (כמו הכימיה ביניכם, המשיכה, תחומי עניין משותפים, הומור וכו') רבים שאפשר להבין רק פנים מול פנים.. וגם יש משהו מהקסם שיכול להיפגע בהיכרות באינטרנט.. מצד שני יש גם זוגות רבים שהכירו באתר הזה, או בסביבה שלא מכוונת רק להיכרויות, כמו "בנים בלבד" או פורומי גאווה אחרים.. מקווה שזה אולי עזר לך טיפה.. שיהיה לך בהצלחה בחיפושיך :) מיכאל

למעלה