שלום אני חדש פה :D

amit469

New member
שלום אני חדש פה :D

שלום לכולם :) אני חדש פה לפני 3 ימים אני חושב נכנסתי חזק לכל העניין של חלומות צלולים :) (אגב אני קראתי את הכל אני יודע מה זה ואני יודע שיטת מתקדמות וכל העניין הזה יש לי את האתר בNANA) אוקיי לשאלות : 1) חלום צלול באמת קיים או שזה בולשיט ? ככה המשפחה שלי אומרת לי ! :\ 2) אני מנסה את השיטה למתחילים ולא יוצא לי אפילו שאני בד"כ לא זוכר את החלומות שלי בבוקר אני משתדל לרשום יומן ביומיים האלה שכחתי מזה :\ .. 3) אני מנסה את השיטה על זיכרון אני עושה את הכל ולא מצליח .. יש לכם עוד רעיונות או דרכים להגיע למצב ? אני חשבתי על העניין עם השתייה שאני יעשה בדיקת מציאות כל פעם שאני שותה .. אה קוראים לי עמית ואני בן 14 עוד 7 ימים :p

c12chen12

New member
שלום עמית, וברוך הבא לפורום

אז ככה, 1) חלום צלול אכן קיים 2)תפרט מה בדיוק אתה עושה, אם קראת כבר את האתר של אלון אז תתחיל יומן חלומות ובדיקות מציאות באופן קבוע פעם בשעה-שעתיים או מתי שנוח לך אך כמה שיותר פעמים תתרגל את זה במשך היום כך יגברו הסיכוים לעשות זאת בזמן חלום וליצור חלום צלול. 3) תשתמש בבדיקות פשוטות כמו בדיקה עם השעון, קריאת טקסטים או בדיקת ההגיון, אלו הן בדיקות יעילות מאוד. אתה מוזמן להעזר בפורום ובהצלחה בהמשך

EndOfAllHopes

New member
היי ברוך הבא

רק רציתי להוסיף לשאלה הראשונה שחיצלולים הוכיחו מדעית והמדע מכיר בהם פחות יותר, חוץ מזה שעשרות אלפי או מאות אלפי אנשים חווים חיצלול כל לילה, ובד"כ גם כל בנאדם בעולם לפחות פעם אחת בחיים חולם חלום צלול!

amit469

New member
אממ אוקיי ...

כן קראתי את האתר בנענע על כל העניין אני מודע לזה ואני מנהל יומן חלומות ועדיין לא יצא לי.. עשיתי את כל השלבים ממש ולא הלך לי .. מה לנסות ? WILD לאנאלי יעבוד לי אני סה"כ איזה 3 ימים בעניין.. יש לכם הצעות אחרות ? אני חושב שאני ילך על הבדיקת מציאות כלפעם שאני שותה .. אבל שאני שותה ואני בודק מציאות למשל קריאה : כתוב לי ב.מ הגיון על היד שזה מן הסתם בדיקת מציאות הגיון שאני יזכור .. וזה פחות נוח לי חשבתי על קריאה כל פעם אז מה שאני פשוט ינסה כל שעה 3 פעמים ? זה עדיין לא קורה לי בחלום ואני לא הופך לצלול :\

Psychopath1

New member
חכה קצת>>

אחי זה לא בא ישר.. תעשה מספר בדיקות מציאות שביניהם תהיה את שיטת ההיגיון שכל פעם שתראה משהו אפילו קצת מוזר תשאל רק רגע זה הגיוני ? איך הגעתי לכאן ? זהחלום ? ותוסיף לזה בדיקת מציאות טכנית כמו שעון או טקסט. אני ניסיתי היום WILD ונתקעתי בשלב של שיתוק שינה כמעט מוחלט.. בסוף וויתרתי לאחר איזה שעה אבל הלך לי יותר טוב מפעם קודמת. יש גם בדיקת מציאות של לספור את האצבעות שמעתי שזה עובד.

amit469

New member
זתומרת

לתת לזה זמן ? אני בד"כ לא זוכר תחלומות בבוקר זאת אחת הבעיות שלי :\ ואין לי זמן לרשום חחח

Psychopath1

New member
אין כזה דבר>>

אין כזה דבר אין מספיק זמן.. או שאתה עצלן או שאתה כותב. לי זה עזר המון בלזכור חלומות ותן לזה זמן.. תחשוב על חלומות צלולים יורתר ותעשה יותר בדיקות מציאות תקרא יותר חומר ככה ששזה ייכנס לך טוב טוב לתת מודע כמו שקרה לי

amit469

New member
סבבה :>

אני באמת מגלה שזה עוזר !!! היום זכרתי חלום אחד אני חושב שלם ועוד אחד שהתעוררתי ב7:20 ואז ב8 זכרתי ורשמתי !!! תודה על העזרה :>

למעלה