שלום, אני חדש פה ויש לי שאלה

RIPTAR

New member
שלום, אני חדש פה ויש לי שאלה

בגיל 12 וחצי עברתי ניתוח להסרת גידול שפיר בראש ומאז אני נוטל מספר הורמונים כמו כן אני סובל מאפילפסיה מגיל 17 וחצי, כיום אני בן 22 . לפני חיצ שנה עברתי התקף ולפניו שנה וחצי לא היה לי שום התקף (עד כאן הרקע) . לפני מספר חודשים הגיע אל ביתי מכתב ובו נאמר לי שאני צריך להביא אישורים רפואיים כדי שאני אוכל להחזיק ברשיון הנהיגה(שיש לי אותו 3 שנים), הייתי אצל הנוירולוג, הנוירוכירורג ואצל האינדוקרינולוג וכמו כן הבאתי שדה ראיה רגיל (שלא הספיק אז הבאתי שעה ראיה בינוקולורשל שתי העיינים) ואז זימנו אותי כדי לקחת את הרשיון ואמרו לי שרק בינואר 2006 אני אוכל לערער. האם יש סיכוי לקבל את הרישיון חזרה בערעור ???????? האם יש מצב שיחזירו לי את הרשיון לאחר תקופת "צינון" שבה אני לא אנהג??????? (אני חייב לציין שמעולם לא עברתי תאונה ולא קיבלתי דו"ח, כשהוצאתי את הטופס הירוק לא ידעתי שיש לי אפילפסיה ולכן לא צויין בטופס שיש לי אפילפסיה-כי בהתחלה לא היה ברור מה יש לי) אשמח לתשובה מכיוון שאיני יודע למי לפנות
רבה מראש .

RIPTAR

New member
משהו ששכחתי לציין

אני נוטל טגרטול CR 400 מ"ג פעמיים ביום (כלומר 800 מ"ג) .

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

בדיוק כפי שכתבתי שרשור אחד למטה החוק אומר שרק מי שלא היה לו התקף במשך שנה יכול לקבל את הרישיון חזרה. כך שאין לך על מה לערער. ינואר זה כבר ממש קרוב אז סבלנות. אתה יכול גם לקרוא את השרשור על רישיון הנמצא בשאלות הנפוצות (בשורה הכחולה למעלה.

RIPTAR

New member
האם כדאי לערער

כאשר תעבור שנה מההתקף האחרון(בביה"ח אמרו לי שצריך להמתין שנתיים)????? או שפשוט לערער כבר בינואר(שאז כבר תעבור שנה מהתקף האחרון)???.

RIPTAR ../images/Emo24.gif

כפי שחיים כתב: בינואר 2006 אתה תהיה גם לפי החישובים שלנו שנה ללא התקף,בבתי חולים לא יודעים על הפורום שלנו ועל החוקים של משרד הרישוי,משרד הרישוי כן יודע על החוקים של משרד הרישוי
הרבה פעמים יש טעויות לא נורא, אתה יכול להיות שקט,

RIPTAR

New member
עוד שאלות

האם עלי לשלם על הערעור ?? איך אני מוכיח להם שאני ללא התקפים כבר שנה ?

aerox

New member
למה אתה חרד כל כך

לגבי רשיון נהיגה ? קח את הזמן כל דבר מגיע בזמנו ! אני לאחר 3.5 שנים ללא התקפים יכול להוציא רשיון מחדש וזה מתעכב כי אולי ככה זה צריך להיות זה יגיע עם הזמן אני יגיש את הטפסים ושיחליטו לאשר שיאשרו זה רק רשיון חבוב

RIPTAR

New member
אני לא חרד

אני פשוט לא יכול "לחיות בלי לנהוג", אני ממש אוהב לנהוג ויש את העניין שהאוטו משמש אותי לחיי היום יום . שאלה קטנה:האם משרד הרישוי שולח לי מכתב שבו הוא מודיע לי שאני יכול לקבל את הרשיון או שאני צריך לפנות אליהם בבקשה לקבל את הרשיון(בפעם האחרונה שהייתי שם כדי למסור את הרשיון אז נתנו לי שני דפים ואמרו לי לבוא איתם מלאים בינואר 06) אם אני יבוא אליהם בינואר הם יחזירו לי את הרשיון?(במידה ועד אז לא יהיה לי שום התקף-כי ההתקף האחרון שלי היה בינואר 05)

aerox

New member
כולנו ככה לא יכולים "בלי לנהוג"

יותר ממני שאני יודע לסדר מכוניות ואין לי רשיון כרגע יותר מזה שהייתי לפני 3 שנים במפגשי מכוניות אבל מה לעשות לומדים לחיות יותר חשובה לי הבריאות מאשר למות ולקבל התקף למצוא את עצמי בתוך עמוד זה ממש לא נעים ,אבל סבבה אחי בהצלחה ברשיון !

אתה צריך להביא אישור מהנוירולוג

ולהצהיר בפני נוטריון, ההצהרה בפני נוטריון עולה כסף ועדיף לעשותה בבית משפט שלום מפני מזכיר בית משפט, העלות היא רבע ממחיר שנוטריון גובה. אם תקבל איזה מכתב ממכון לבטיחות בנהיגה (שהוא כפוף למשרד הרישוי) הם כבר ידרשו ממך את המסמכים המתאימים וגם ידרשו תשלום אגרה עבור הטיפול ועבור הנעת גלגלי הבירוקרטיה... ברגע שתגיש את כל המסמכים ההחלטה תינתן בתוך ימים עד שבועות. בהצלחה וסוף שבוע נעים

RIPTAR

New member
אם כך

אז ברגע שתעבור שנה מההתקף האחרון אני יכול להגיש בקשה שיחזירו לי את הרשיון ?

יש סיכוי ועוד איך!!! ../images/Emo45.gif

ועוד איך יש לך סיכוי טוב מאוד להחזיר לך את הרישיון, והסיבה לכך כי גם לבני יש אפילפסיה והוא הגיש בקשה להחזיר את הרישיון ממשרד התחבורה ברחוב ארבעה בתל אביב, ישנו מכון הרפואי לבטיחות הדרכים באותו רחוב לך לשם עם כל המסמכים הרפואיים שלך כל הבדיקות שציינת שיש לך ושם תוכל להגיש בקשה להחזיר את הרשיון, לתעמוד על המילה שלך, לא משנה כמה זמן תילחם אתה בסוף תקבל אותו. מתוך נסיון לכך שבני קיבל בחזרה את הרשיון נהיגה שלו. שיהיה לך
ועם אתה צריך עוד פרטים אני כאן ואנסה לעזור לך.

RIPTAR

New member
תודה על התגובה

אבל לי אמרו לבוא עם המסמכים לאותו מקום שבו נתתי את הרשיון(משרד התחבורה, אגף הרישוי) . האם לשם אני צריך להגיש את הבקשה או ללכת למכון לבטיחות בדרכים שנמצא בחיפה(לא זוכר את שם הרחוב)??????? האם להגיש רק את הטפסים שנתנו לי או שצריך עוד משהו בהתחלה(או שהם כבר יבקשו מסמכים רפואיים)??????????? בבקשה תענו, זה נורא חשוב . גמר חתימה טובה לכולם .

תשובה!!

אתה צריך ללכת למכון לבטיחות בדרכים עם יש בחיפה אז שם עם לא אז התל אביב כמו שאמרתי לך ברחוב הארבעה. עם כל המסמכים שיש לך מכל הרופאים וכל הבדיקות שעשית בשנה האחרונה.

RIPTAR

New member
אם כך

אז מדוע נאמר לי במשרד התחבורה, אגף הרישוי להביא אליהם את הטפסים ?

מנסיון!!!

מנסיון זה מה שידוע לי כי ככה חזרתי לבני את הרשיון לפני כחודשיים, נלחמתי בהם במשך חודשיים שלושה בכדי לקבל בחזרה את הרשיון שלו. אל תוותר להם כי עם הם אמרו לך לשלוח להם אל תשלח להם מקור רק העתקים ועם זה לא טוב להם אז תלך לשם זה יהיה יותר עדיף ומהר ואמין יותר, ככה לא יהיה להם סיבה להגיד לך שהם לא קיבלו או שחסר להם איזה שהוא מסמך בכדי להמשיך בתהליך. יהיה לך בהצלחה.

אל תוותר!!

אל תוותר להם, עם אתה צריך לשלוח להם אז העדיף שאתה תלך לשם ותמסור להם ביד או יותר טוב תתקשר ותשאל עם זה להם או לאן שאני רשמתי לך, כי מנסיון את הבן שלי שלחו לרחוב הארבעה ורק אחר כך למשרד הרישיון לקבל את הרשיון חזרה אז אני יודעת מה בדיוק קרה לך ולמה הם החליטו לקחת לך את הרשיון לאחר שהוצאת אותו, עם תוכל לפרט יותר למה לקחו זה היה יותר טוב, ואז אני יוכל למור לך בדיוק לאן ומה לקחת.

RIPTAR

New member
הבעיה שלי היא

שאני סטודנט, אין לי זמן כדי להתרוצץ אחריהם .

למעלה