שלום, אני חדש ממש

shakshuki

New member
שלום, אני חדש ממש

ולא לגמרי יודע מה מטרת הפורום הזה (הצצתי בהודעת המנהלת... באמת...). אז אשאל שאלה ואולי תוכלו לעזור לי. אני עובד סוציאלי מזה 4 שנים. אני עובד בשוק הפרטי ואני מתכוון לפתוח עכשיו קליניקה משלי שתהיה מיועדת לטיפולים בשיטות ובדרכים שפיתחתי במשך השנים. הקליניקה מיועדת להיות בחדר הנוסף שיש לנו בבית. רציתי לדעת אם יש דרך מומלצת לסדר את החדר, בהתחשב ביעוד שלו, וכו'. אציין כי לקראת תחילת העבודה צבעתי את החדר, ואני מתכוון לכבס את הוילונות כדי "לחדש" אותו. אשמח לקבל עיצה בעניין. תודות, אבי

שלום shakshuki ברוך הבא

זהו, שפה כל אחד מקבל את המטרה שלו(בשאיפה
)ולא את מטרת הפורום... אז, בשעה טובה ובהצלחה רבה רבה לפתיחת הקליניקה החדשה שלך האם הקליניקה מיועדת לשיחות עם המטופלים? לטיפולים נוספים? אחרים? גם וגם? מה גיל המטופלים? ילדים? מבוגרים? נוער? האם יהיה בה שולחן עבודה? בעקרון, כדי ליצור אווירה שלווה ונעימה כדאי להשתמש בחומרים רכים בגוונים פסטליים, וריהוט עם פינות מעוגלות. כדי לעודד את ה"דיבור" כדאי שיהיה גם הגוון הכחול כתום יוסיף לשמחה, ודוגמאות של כוכבים לאנרגיה ומוטיבציה להשתדל שהווילונות יהיו כאלה שלא יחסמו את כניסה השמש במהלך היום. לאוור את הקליניקה יום יום, ולשמור בה על סדר ונקיון מופתי. שמור על מרכז החדר פנוי לחלוטין ערב נעים

shakshuki

New member
תודה על הברכות

הקליניקה משמשת גם כחדר עבודה של זוגתי ולעיתים ללינה של אורחת. יש בו שולחן עבודה גדול ויש גם מחשב. מרכז החדר די תפוס, למען האמת, ולמעשה אין ממש מרכז. זהו חדר מלבני שמצידו האחד נמצא השולחן ומהצד השני מתוכננות להמצא כורסאות הישיבה לטיפול. כך שהמרכז הוא קטע מלבני צר שבין השולחן לכורסאות. לגבי שאר הפרטים - הכוונה היא לטיפולים בשיחות, אך לא מן הנמנע שבהמשך יהיו גם טיפולים אחרים, כולל טיפולים במגע. האוכלוסיה עשויה להיות מגוונת. אבי

למעלה