שלום אני חדש כאן

שלום אני חדש כאן

האקסית שלי אמרה לי על הפורום הזה בתקופת ניתוק הקשר רציתי לשאול אתם כאן רק מלמדים נצרות או גם מתפללים לאנשים? אני יכול לבקש תפילה בשבילי ובשבי האקסית שלי וכל אחד שהתערב בקשר והפריע על מנת שנקבל ברכות מאלוהים ושיתערב בחיינו? תודה לכם חברה אני נוצרי ערבי

lion 7

New member
אם תרצו כל דבר מותר (רוחני) למאמין

ואלוהים לא סתם ירצה ממך לדבר איתו , הוא נמצא לידך ורוצה להכנס לחייך וגם תהיה לך חיים קלים ... אנו נתפלל בשבילך שיסוע אלמסיח יתן לך חוכמה ולב חדש , כך יהיה לך קל אחי .. ‏ישוע אומר אם תרצו הכל מותר לכם, תבקשו קודם כל מלכות השמים וצדקתו וכל אלה (הדברים השוליים כגון , נישואים, עבודה וכו`) תינתן רק אם יש לנו טיפת אמונה בגודל גרגיר קטן , לכן אני מתפלל לביאתך לכאן ושמח, ואתה יכול לדקלם את התפילה הפשוטה המוצעת כאן : יסוע אני רוצה אותך , רוצה אות ממך להתחלה חדשה בחיי , יסוע אתה אמרת תבקשו וינתן לכם , לכן אני מבקש בלב שבור שאתה יכול ואני לא .. ואני מאמין שאתה יכול .. בשם יסוע אני מרים את התפילה .. אמין . כל טוב לך סאמי יקר ובהצלחה .

כן אחי מתפלל ואומר אותם מלים כל יום

ומחכה לו שיתחיל איתי וירים אותי למעלה כי החיים והצרות הקשים שבחיים הורידו אותי ממש למטה ואני תמיד זוכר את איוב ואת יוסף ואת כל אלה שאלוהים עשה להם נס בחיים ומבקש ממנו שיעשה אותו דבר איתי וירים אותי למעלה בשמו הקדוש אני גם מתפלל לאנשים שהציקו לי בחיים וסולח להם על הכל ומבקש מאלהים שיסלח להם ויחשוף את עמו להם שיכירו אותו וילכו בדרכו .. תתפללו איתי חברה צריך נס מאלוהים תודה אחי אלוהים יברך אותך כל ימי חייך סמי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסמי יקר.. מרגשות המלים שלך

והרצון שלך להכיר את ישוע יותר ולהתקרב לחיי האמונה... אשאל ואם לא תרצה לענות פה אולי במסר.. לגבי מאיפה אתה.. שאולי ניתן להזמין אותך למפגש, לתפילה.. לחיזוק עם קהילת מאמינים שישמחו להתפלל איתך ובשבילך. כל טוב סמי, וישוע רואה ושומע את כל רחשי הלב תהיה בטוח..תמשיך להתפלל ולקרוא את דברי האל.. וליבך יתרכך לאט לאט ורוחו תמלא את ליבך, אמן.

salt of earth

New member
אני מתפללת ביחד איתך

כל כך מרגש לקרוא מה שכתבת ... תמיד כי בכל צרה ובכל מצב שאנחנו מרגישים קצת דוחק צריך לזכור כי אלוהים שומר עלינו מלמעלה, וכי הוא אינו עוזב אותנו לרגע. ישוע רוצה שתבטח בו ותמסור לו את לבך. תתפלל עבור אלו שפגעו בכם, תתפלל עבור החברה שלך לשעבר שתפתח את הלב שלה ותוכלו להתגבר על הבעיה. צריך הרבה סבלנות, ורצון טוב

למעלה