שלום אני חדש כאן

Booz3D

New member
שלום אני חדש כאן

ומתעניין בקשר למשחק. הבנתי שהגרסה של הפוטבול בארץ עדינה יותר משל האמריקאים. האם יש קישור כל שהוא לחוקים ולתקנון של הליגה בארץ? רציתי גם לדעת האם יש הגבלת גיל או הגבלה כלשהיא למי שרוצה להצטרף בתור שחקן. ד"א אני מנתניה, יש משהו בסביבה, או שהכל מרוכז בחיפה? תודה מראש.

modz0r

New member
ברוך הבא

בסך הכל יש תשובות לכל מה ששאלת בפוסטים קודמים, אבל נרכז לך.. הפוטבול בארץ קצת יותר עדין, מכיוון שאנחנו משחקים בלי מגנים, אבל מקווים שזה ישתנה בקרוב. בקשר לתקנון והחוקה: http://img2.tapuz.co.il/forums/70649104.doc הגבלות בקשר להשתתפות.. כל עוד אתה בריא אתה יכול לשחק במשחקים הפתוחים. בשביל לשחק בליגה עצמה, אתה צריך להיות בריא, מעל גיל 17 ומעל 60 קילו. בקשר למיקום המשחקים, זה לא רק בחיפה, אלא יש גם בתל אביב. ואגב, גם אני נתנייתי.

Booz3D

New member
תודה על התשובה

אני בן 28, בריא, ושוקל 94 קילו (ולא של שומן). באופן עקרוני אני לא ממש בכושר. אני מרים משקולות במכון, אבל לא עושה ריצות וכאלה. אני ממש לא מבין בחוקים וניסיתי לקרוא את התקנון אבל התייאשתי באמצע. יש מצב ללכת לראות משחק? איפה ומתי המשחקים מתקיימים? אם תוכל ליצור איתי קשר במסנג'ר אני אודה מאוד. מסנג'ר: [email protected] תודה מראש.

yoniyifat

New member
משחק ביום שישי הקרוב!

היי, ביום שישי הקרוב (17.2) בשעה 10:00 בספורטק (מגרש הרוגבי בצד המזרחי של הספורטק) יתקיים משחק של הליגה. יהיה מעניין וחגיגי וזו הזדמנות מצויינת לבוא ולהכיר את השחקנים ומארגני הליגה וגם להתרשם מהמשחק וללמוד קצת את החוקים. מומלץ מאוד! (ואם יש עוד חברה שאתה מכיר שמתעניינים אז שיבואו גם) thanx יוני

למעלה