שלום אני חדש כאן! ויש לי שאלה! יש לכם אולי מידע על חברי הלהקה?
S ScreamingForSomethin New member 6/2/06 #12 יש גם בטאגליינס../images/Emo223.gif ואולי גם במאמרים לא יודעת בכל מקרה ברוך הבא
S shoohy New member 6/2/06 #4 לא../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif אנחנו פורום של סימפל פלאן ואין לנו מידע על חברי הלהקה. אתה יכול לשאול אבל בפורום מפיות או אופניים או מחוננים. או פקצות. אהא. בפורום פקצות תמיד יש מידע על חברי הלהקה. ברוכה הבאהD: אני שוחיD:
לא../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif אנחנו פורום של סימפל פלאן ואין לנו מידע על חברי הלהקה. אתה יכול לשאול אבל בפורום מפיות או אופניים או מחוננים. או פקצות. אהא. בפורום פקצות תמיד יש מידע על חברי הלהקה. ברוכה הבאהD: אני שוחיD:
פ פליקר New member 6/2/06 #7 רק רציתי לדעת כמה דברים על הלהקה!!! אני עושה עבודה וכולה רציתי לדעת איפ אני יכול למצוא את זה! מה הקשר פאקצות?!
רק רציתי לדעת כמה דברים על הלהקה!!! אני עושה עבודה וכולה רציתי לדעת איפ אני יכול למצוא את זה! מה הקשר פאקצות?!
N nowhere kid New member 6/2/06 #11 ../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif היא הייתה צינית ../images/Emo69.gif
S shoohy New member 6/2/06 #13 אוח הטיפשות../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif זה מה שקורה לאנשים שנמצאים יותר מדי זמן בפורום הזה.... אני? הייתי צינית?? מה פתאום!!!......אני כל הזמן קוראת חומר על סימפל פלאן בפורום פקצות.
אוח הטיפשות../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif זה מה שקורה לאנשים שנמצאים יותר מדי זמן בפורום הזה.... אני? הייתי צינית?? מה פתאום!!!......אני כל הזמן קוראת חומר על סימפל פלאן בפורום פקצות.
S shoohy New member 7/2/06 #19 אנלא רומזת.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif אני אומרת במבטא בריטי שאת טיפשהD:.. סתם לא...הטיפש היחידי כאן זה נחום מהרחוב.D:
אנלא רומזת.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif אני אומרת במבטא בריטי שאת טיפשהD:.. סתם לא...הטיפש היחידי כאן זה נחום מהרחוב.D:
N nowhere kid New member 7/2/06 #21 ../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif איך אפשר להגיד במבטא בריטי טיפשה?
S shoohy New member 7/2/06 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif מיצי יא קעקע אחד תדבר איתי במסנגר.;[. אני צריכה לדסקס איתך.
../images/Emo45.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif מיצי יא קעקע אחד תדבר איתי במסנגר.;[. אני צריכה לדסקס איתך.
N nowhere kid New member 7/2/06 #25 לאלאלא ../images/Emo11.gif אני אמרתי במבטא בריטי טיפשה, ולא טיפשה במבטא בריטי |מוציאהלשון|
S simply perfect plan New member 6/2/06 #9 גבינה גבינה יש צהובה, צ'דר, לבנה, קוטג', רוקפור you name it רוצה?