שלום אני חדש כאן

ron543

New member
שלום אני חדש כאן

קוראים לי רון אני בן 14 ואני מגמגם ורק רציתי לשאול אם שמעתם על מכשיר כזה שמשתילים באוזן והוא עוזר להתגבר על הגמגום כאילו הוא עובד על אפקט המקהלה אם מישהו מדבר ביחד איתך אתה לא מגמגם והמכשיר גורם למוח שלך לחשוב כאילו עוד מישהו מדבר איתך האם אתם יודעים אם המכשיר הזה קיים ?? בבקשה תענו

shuky63

New member
שלום רון.כן אני מכיר את המכשיר שאתה

מדבר עליו.המכשיר עובד על כך שהוא משמיע לך את הדיבור של עצמך באוזן,עם השהיה קטנה.אתה אומר משהו ושומע את זה אחרי חצי שניה באוזן.כמו כן זה עושה שינוי תדר לדיבור שלך(נשמע כמו טייפ שעובד לאט אבל רק אתה יכול לשמוע את זה).לא יודעים למה אבל האפקט הזה משפיע לטובה על השטף של חלק מהמגמגמים.לא של כולם. המכשיר הקטנטן שנכנס לתעלת האוזן,יקר מאד.הוא עולה 4000$ ואין מישהו שמוכר אותו בארץ,וכיון שזה דורש התאמה אתה צריך לנסוע לחו"ל כדי שיתאימו לך אותו. פרט נוסף:אם משתמשים במכשיר כל הזמן ההשפעה שלו יורדת עם הזמן,לכן מומלץ להשתמש בו רק במצבים מיוחדים כמו הרצאה בפני קהל למשל. אבל בשלב הראשון כדי לבדוק אם האפקט בכלל עובד עליך אתה לא צריך להשקיע כלום.תכנס ללינק שאני נותן פה ותוריד תוכנה למחשב אישי שמבצעת בדיוק מה שעושה המכשיר עם מקרופון ואוזניה. ככה תוכל לבדוק איך האפקט משפיע על השטף שלך כשאתה מחובר למיקרופון והאוזניה ומדבר בטלפון למשל. נסה וספר לנו.

למעלה