שלום אני חדש כאן!

Shaolin Kid

New member
שלום אני חדש כאן!

שלום אני חדש כאן! אני שמעתי היום לראשונה את הדיסק של הלהקה מארון 5 (אח שלי קנה את הדיסק שלהם) אהבתי במיוחד את השיר This Love

KerenWelling

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קורה?? אני קרן בת 16 מחולון! מה איתך? אה ולגבי הדיסק..הדיסק ממש ממש מהמם...אם תקשיב טוב טוב למילים ולמוזיקה...ולקול המהמם של אדם..תתמכר לפחות כמונו!!בהצלחה! חחח... ואח שלך הכי סבבה בעולם!!!!!

KerenWelling

New member
ניצו"ש!!!

בערוץ E! דווח על שיעורי ההורדות..Maroon5 במקום השני!!!!(הראפר נלי במקום הראשון. בטח בגלל הסינגל שהוא וכריסטינה הוציאו..) אני לא ממש יודעת עד כמה זה הישג..אבל לפחות אנשים מתוודעים להם!...גם זה משהו! היום ידיד שלי אמר שהוא מת לקנות ת'דיסק שלהם..(אבל יש להם ממש קשיים כלכליים..) וחברה שלי מסדרת לו מתנה ליומולדת של 5 החושים (סיפרתי לחלק מכן במסנג'ר כבר...באחת הועידות שלנו..) והיא בקשה ממנו לצרוב את הדיסק ואני הבאתי לה הרצאה עד כמה אני נגד זה...אבל הוא ממש רוצה ת'דיסק ואין לו כסף...(ההורים שלו מוכרים סנדוויצ'ים בשביל להתקיים...)

inbary

New member
שלום!!!../images/Emo24.gif

אני ענבר בת 13!!! אני בטוחה שתאהב אותם יותר

CiNdErElLa3887

New member
ברוך הבא....../images/Emo24.gif

אני הילה נעין מאוד...איך קוראים לך?

mor kutcher

New member
וולקאם וולקאם!!!

אני מור, מכורה ללהקה, לדיסק ולסולן
דיסק שולט אינדיד, כנ"ל לגבי דיס לאב! מקווה שתהנה פהה....

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

אני מיכל{בלום/ראין
}. תהנה כאן

Shaolin Kid

New member
תודה לכלום,לא יכלתי להגיב כי לא

הייתי כמה ימים באינטרנט ולא עידכנתי,אז עכשיו אני רואה את ההודעות תודה לכולם!דרך אגב אם לא ציינתי את שמי קוראים לי חזי! אהה וגם הקליפ של This Love הוא קליפ נחמד ביותר!

למעלה