שלום, אני חדש כאן

יניב1

New member
שלום, אני חדש כאן

בפורום, כבר די ותיק בפורומים של תפוז ומנהל את אחד מהם. כבר הרבה זמן שאני מתעניין באסטרולוגיה. זה נורא מעניין אותי. אני כל שבוע מתחיל לקרוא את 7 ימים של ידיעות מהסוף להתחלה כדי להגיע כמה שיותר מהר להורסקופ של מרים בנימיני, אני חושב שהיא גדולה ואחת האסטרולוגיות הטובות שיש בארץ. מעניין אותי כמה עולה לפתוח מפה אסטרולוגית ומה יאיר אתה יכול להגיד לנו כאן, קראתי בעבר גם את ההורסקופים שאתה מפרסם בפנאי פלוס (מקווה שאני לא מבלבל עם מישהו אחר) וחייב לציין שגם שם הצלחת לפגוע בול (אני מזל עקרב) לעיתים. השאלה המרכזית שלי קצת מוזרה: האם לפי תאריך הלידה שלי תוכל להגיד לי את תאריך החתונה שלי?

חתונה ואהבה במפת הלידה האסטרולוגית

אירועים רומנטיים בהחלט ניתנים לחיזוי במפת הלידה האסטרולוגית. אפשר בהחלט לראות זוגיות, בין אם היא קצרה או "סטוצית", ובין אם היא ארוכה ומשמעותית. חתונה כחתונה אי אפשר לראות. לפעמים ניתן לנחש את התאריך מדוייק לפי תנודות הירח, אך לא תמיד אפשר לחזות שאכן ייתקיים טקס חופה וקידושין. את מיסוד הקשר אפשר לראות, וגם הקמת משפחה, והבאת ילדים לעולם... אך הנושא מאוד טריקי. אפשר לחזות בהחלט כיוונים, כמו זוגיות פורחת, או צורה של מיסוד הקשר... אך אין הבטחות לשום דבר. הדבר יכול להתבטא בתחושה רומנטית ללא קשר ממש, או לקיחת הזוגיות "צעד אחד קדימה", אבל לאו דווקא ע"י טבעת. שלך, שבי

למעלה