שלום אני חדש כאן .

שלום אני חדש כאן .

שלום לכולם ! . אני שחר ואני חוזר בתשובה . רציתי לומר שכל הכבוד לכם שאתם רוקדים בשימחה ומעיפים מכאן את הרוע והעצבות באהבה . ויפה מאוד שאתם מפעילים את הטנדר של המוזיקה שאתם רוקדים איתו בחודש אדר בכבישים . ממש יפה ומחמם את הלב של עם ישראל

פראזניק

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

קח כסא, תתרווח ותהנה:) אני חושב שכדאי שתקפוץ לרגע לאגף המאמרים (בראש הדף יש לינקים, בשורה הכחולה), יש שם הרבה דברים שכדאי לך לקרא אם אתה רוצה להתקרב לרביה"ק. ואגב, ברסלב אינה רק לרקוד בשמחה. היא כוללת הרבה יותר מזה, כפי שתראה עם הזמן. ושוב: ברוך הבא

תרשו לי לומר משהו .

קודם כל תודה רבה ! אני באמת מחפש מקומות להיתחזק בהם . רק ברשותכם תרשו לי לשאול משהו ...... תיסלחו לי כולכם בבקשה על השאלה ואני באמת לא שונא אף אחד אלא רק רוצה לדעת משהו . הלכתי לישיבה ש-כל הזמן כופה עליי לבוא אליהם ל-שבת למרות שאני לא יכול לבוא כל שבת הם מיתעקשים על זה . אולי תוכלו לומר לי מדוע הם כופים עליי את זה ואם זה התכלית של היהדות החרדית ????????

מזתומרת כפיה?

אתה אומר שאתה רוצה להתחזק, אתה אומר שאתה רוצה ללמוד, אז מה אתה רוצה להגיד למי שאתה בא ללמוד ממנו מה ללמד אותך ואיך? אם אין לך מושג מה זה שבת איך תלמד עליה, בסרטים? גדול שימושה מלימודה. גדול שימוש תלמידי חכמים יותר מהלומד מהספר. אף אחד לא כופה עליך כלום. אתה רוצה ללמוד להיות יהודי? תלמד בלי חוכמות. אתה רוצה ללמוד פולקלור, לך למתנ"ס. בכל מקרה אני מאמין שאינך חושב שכדי לקבל רשיון נהיגה, כופים אותך להכנס לאוטו ע"מ ללמוד לנהוג!?????! זהו. עכשיו אחרי שגמרת לקרוא את ההודעה, חזור וקרא אותה, הפעם עם חיוך רחב, כיון שאין בדברים כוונה פוגעת ח"ו, רק ככה אני מאמין הם יובנו טוב ומהר.

עכשיו אני יסביר למה זה ../images/Emo13.gif

אני וחבר שלי הלכנו ל-ישיבה ב-ירושלים דרך התוכנית " עובדיה מהגלידה " ב-רדיו 2000 הלכנו לשמה כי רצינו לראות איך עושים שבת אצל חרדים . עכשיו בגלל ש-יש לישיבה שמה את המיספר טלפון שלי הם כל הזמן מצלצלים ומנסים לשכנע אותי לבוא אליהם למרות שכבר הסברתי להם יפה שאני לא מעוניין כרגע ומתיי שיהיה לי נוח אני אבוא . אבל הם עדיין מנסים בעקשנות שאני וחברים שלי נבוא אליהם . למרות שכבר הסברנו להם יפה שהיה לנו נחמד ואנחנו לא מעוניינים כרגע . עכשיו חברים מה דעתכם על המצב הזה ?

מרדכי למה אתה מזלזל בהם ככה ?

הריי צריך לאהוב כל יהודי ויהודי . האמת היא שגם גנבו שמה לחבר שלי את התיק שהיה בתוכו אקדח של חברת שמירה והם לא ביקשו סליחה על המיקרה הזה ולכן אנחנו גם כועסים עליהם מאוד
בנוסף לזה ש-חבר שלי ישב שעתיים ב-מעצר ו-שילם גם 1000 שקל עד שמצאו את התיק עם האקדח ועוד אלחרי זה מישהו מישיבה שמה צעק עליו שהוא עשה להם בושות ושלא יבוא לבקר ב-ישיבה 3 חודשים . זאת כל האמת לאמיתה !!!!!!!!!!!!!!!!! . לא איכפת בגלל זה לבוא עוד לבקר שמה . אבל בגלל המבוכה שהייתה לי ולחבר שלי שמה זה עוד יותר מעצבן שהם מנסים עוד לשכנע אותנו לבוא שמה . דווקא יש עוד 2 כוללים שאני הולך אליהם ואני הרבה יותר נהנה שמה מאשר בישיבה ההיא ב-ירושלים .

asaf2000

New member
אל תתרגש מזה

לא בכל ישיבה יש את אותה אוירה ואם לא אהבת את אותה ישיבה יש עשרות ישיבות אחרות ותסביר להם בטלפון שאתה לא מעונין לחזור לישיבה שלהם ושימחקו אותך מהספר טלפונים שלהם. יש ישיבות שמכריחות להשאר חלק מהשבתות בישיבה ויש ישיבות שזה פחות לחוץ יש כל מיני סוגים.

האמת היא ש- .....................

אני הולך לעוד 2 כוללים ואני ממש נהנה שמה : . כולל אחד ב-ירושלים של הרב נפתלי ליד שוק מחנה יהודה . ןעוד כולל אחד ב-רמת גן של הרב פרטוש . האוירה ב-כוללים הרבה יותר נחמדה מאשר בישיבה . שהיינו בישיבה בהתחלה היתייחסו אלינו מאוד יפה הביאו לנו שמיכות וסדינים אבל לא תיארנו לעצמנו שהם יטרידו אותנו ככה .

asaf2000

New member
לדעתי

כדאי לך בכל זאת למצוא ישיבה עם בחורים בגיל שלך ולא ללכת רק לכוללים, ישיבה זה משהו אחר.

בינתיים הייתי רק בישיבה אחת

והכוללים שהייתי בהם ממש נהדרים . כל הבחורים שמה בחורים טובים אחד אחד ! באמת !

למעלה