שלום אני חדש כאן

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
ws--news--news--news--news--news--n

Planearium has been updated! new backgrounds, bodies and new stuff! הערות, תיקונים, דרישות כופר, איומים ברצח והתראות חמות יתקבלו בברכה!

sexmon

New member
שלום אני חדש כאן

קודם כל לאלה שאין להם ביפ שיורידו את כל הפרקים מהאינטרנט כמוני דבר שני איך עושים פה חתימה כמו בפורומים סניז (אם אפשר) דבר שלישי אני מנהל האתר סקסמון סי אי אי אל למי שמכיר כן כן זה אני :) דבר רביעי... מסטר מותק כאן עושה את זה נכון!!! (למי שמכיר ושיש לו ytv

sexmon

New member
היוצרים של סאות´פרק

תודו שאלה האנשים הכי מגעילים עליי אדמות! ראיתי אתמול את הספיישל מאחוריי הקלעים ואלה אנשים מגעילים! לקלל ככה את אמא שלך? לכי תזדייני? ממש מגעילים! ו400$ בישביל חתימה עלובה? הם צריכים להתבייש! (אני שונא את היוצרים אבל לא את הסידרה) גם אתם חושבים ככה?

tomgavish

New member
למה מגעילים הם אנשים מצחיקים ושחקני

ם לא רעים בכלל......ותראי צריך מוח מעוות בשביל להוציא כאלה סדרות וסרטים

kyle

New member
you just said you hate god!../images/Emo10.gif

סתאאאאם! הם פשוט מתנהגים כמו בסדרה - בדיוק מה שכאן לא עושים!
וזו בושה!

sexmon

New member
400$ בישביל חתימה?

מה הומוריסתי בזה? לךהגיד לאמא שלך לכי תזדייני? מה הומוריסתי גם בזה? תסבירו לי בבקשה

Cartman

New member
הומוריסטי, לא הומוריסתי

וזה מצחיק כי זה מגוחך שהם יבקשו 400 דולר לחתימה. ומה אכפת לך שהם אומרים לאמא שלהם ללכת להזדיין? אתה יודע מה היא עשתה להם? זה גם נאמר בהומור. ואני גם בטוח שהם לא באמת מבקשים 400 דולר לחתימה.

sexmon

New member
למי שלא הבין

אני התקוונתי שהמפיקים של סאות´פרק מאנייקים ולא כל הצוות

sexmon

New member
מי מנהל הפורום?

אל תידאג אני לא ישלח רוצח להרוג אותך... (אולי לא אבל את הפלומה של סקוט טראנס כן!

Cartman

New member
ברגע זה, אני...

ואתה מטומטם. תפסיק להציף את הפורום בהודעות טיפשיות, תזכור שבגוף ראשון אומרים ´אשלח´ ולא ´ישלח´ (וככה גם עם כל הפעלים), ותזכור שזה לא סקוט טארנס, זה סקוט טאנרמן.

kyle

New member
אז רגע...

לוקח לי זמן להבין (האלכוהול משפיע), יש לנו 3 DICKטטורים? בוסים?

אמירון1

New member
למה אתה שונא את היוצרים?

הם שחקנים טובים ומצחיקים הם שיחקו בכדור מת מצחק אז מה הם הם גזענים ויורדים על קייל שהוא יהודי

kyle

New member
Wait a minute....

זה שבסדרה הם יורדים על קייל שהוא יהודי, אומר שהם גזעניים, תכניסו לכולכם לראש - זו קומדיה! סאטירה! אגב, למה ואיך לעזאזל ההודעה שלי news הגיעה לשירשור הזה!?

Cartman

New member
להזכירכם, אחד מיוצרי הסדרה הוא

יהודי, אז גזענות זה לא המניע שלהם. אנשים נוהגים לראות דברים כמו שהם, בלי להסתכל טיפה יותר עמוק, וזה לא עובד בסאות פארק. שמתם לב פעם מי תמיד אומר את האמירות האנטישמיות בסדרה? קארטמן. קארטמן מוצג בדרך כלל בסדרה כילד אדיוט וצר מוחין, וזו בעצם יותר ביקורת על הגזענים, מאשר על היהודים. קארטמן כל הזמן קורא לקייל יהודי מטומטם, אבל האם ראינו פעם הוכחה לכך שקייל הוא מטומטם? קייל בדרך כלל מוצג באור חיובי, ואם באמת הם היו אנטישמים, אז היו עושים אותו עם כל הסטיגמות של היהודים: אף ארוך, גיבנת, וכד´. ודרך אגב, אני שרשרתי את ההודעה שלך לפה.

kyle

New member
זה מה שהתכוונתי...

אבל היה לי שבץ קטן, אז שכחתי לכתוב "?"...

sexmon

New member
אני לא מדבר על גיזענות וזה

את זה אני מבין ואני לא מתיחב לזה .. 1.קייל הוא הילד השני הכי עשיר בסדרה (חוץ מהאתיופי הזה שכולםן צחקו עליו שיש לו די וי די ואחר כך שהוא נעלב מכל דבר. 2. אני מדבר על זה שהם נותנים 400$ לחתימה וזה לא הבנתי שזה בצחוק חשבתי שזה רציני וזה אז עכשיו אני מבין. ~סוף~

למעלה